HOROSCOP IUNIE 2017: Majoritatea planetelor se află în semne cardinale. Cum sunt influenţate zodiile

Iunie 2017 este o lună cu câte ceva bun pentru fiecare zodie.

01 iun. 2017, 06:55
HOROSCOP IUNIE 2017: Majoritatea planetelor se află în semne cardinale. Cum sunt influenţate zodiile

HOROSCOP IUNIE 2017: Venus, situată în Taur, este veselă, tonică și preferă să vadă partea frumoasă a lucrurilor.

Soarele și Mercur, aflați în Gemeni, sunt ageri, curioși și dornici de înnoire și pot fi chiar performanți, deoarece sunt bine susținuți de Jupiter, Uranus și nodurile Lunii, chiar dacă uneori se mai poticnesc (vezi opoziția cu Saturn) sau mai bat câmpii cu grație (vezi careul cu Neptun).

În iunie 2017, majoritatea planetelor se află în semne cardinale sau duble. Prin urmare, lucrurile se mișcă repede, sunt în continuă schimbare, iar cine este adaptabil și ține pasul, are de câștigat; cine nu, va fi derutat și ineficient.

Perioada nu este lipsită de pericole: ajuns în Rac, Marte pune de-o cruce cardinală de toată frumusețea, împreună cu Jupiter din Balanță, Uranus din Berbec și Pluto din Capricorn. Configurația este stimulantă și provocatoare, dar dinamica acțiunilor poate deveni excesivă, iar pericolul de violență, conflicte, accidente, cataclisme, bulversări și turbulențe de toate felurile crește dramatic.

Pe de altă parte, Soarele și Mercur, situați în Gemeni, formează în primele două decade din iunie 2017 un careu mutabil cu Saturn din Săgetător și cu Neptun din Pești, cu efecte insidioase, toxice, debusolante și cu risc de decizii greșite.

Singura planetă aflată într-un semn fix este Venus (în Taur). Este mare lucru că Venus e stabilă și cu picioarele pe pământ, fiindcă Venus este responsabilă cu dragostea, cu cooperarea și cu bucuria de a trăi. Iar dacă le avem pe astea, trecem mult mai ușor peste greutăți.