HOROSCOP IUNIE 2017: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP IUNIE 2017: Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna iunie!

02 iun. 2017, 05:54
HOROSCOP IUNIE 2017:  Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

GEMENI

Astrele sunt de partea ta luna aceasta şi poţi obţine tot ce îţi doreşti atunci când vine vorba de dragoste. Ai carismă şi eşti îndrăzneaţă, lucururi care te vor ajuta să cucereşti pe oricine ţi-ai propus. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie, atunci acordă o atenţie deosebită intimităţii şi erotismului. 

Te vei descurca mult mai bine luna aceasta la locul de muncă şi vei reuşi să duci la bun sfârşit tot ce îţi propui. Ai energie cu carul, poate pentru că te aşteaptă o vacanţă bine meritată. Ai toate şansele să evoluezi profesional, mai ales dacă în ultimul timp nu ai avut parte de acest lucru. Şi banii se vor înmulţi, dar nu trebuie să iei decizii pripite!

RAC

Luna aceasta vei fi mult mai îndrăzneaţă decât în mod normal, mai ales pe plan sentimental. Fie că eşti singură sau nu, eşti pusă pe aventură şi pe trăirea unor experienţe de care nu ai avut parte până acum. Partenerul tău se va bucura enorm, la fel ca şi admiratorii tăi care abia aşteptau să se distreze împreună cu tine. Opreşte-te însă la timp, altfel situaţia ar putea să se transforme într-una urâtă. 

Ai ţeluri mari, însă trebuie să ai şi răbdare până să le atingi. Graba nu te va ajuta deloc luna aceasta, dar în caz contrar, ai putea beneficia de oportunităţi grozave. Cu cât eşti mai responsabilă şi mai calculată, cu atât şansele de a câştiga mai mulţi bani vor fi mai mari. Implică-te în proiecte îndrăzneţe şi vei avea succes!

LEU

Lucrurile nu stau aşa bine pentru tine în această lună, în special dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă. Apar neînţelegeri din probleme pe care nu credeai vreodată că le poţi avea, de aceea e bine să fii pregătită pentru orice, cel puţin de acum înainte. Ai pretenţii şi aşteptări mult prea mari de la partenerul tău de viaţă, iar acest ar putea obosi la un moment dat să îţi tot facă pe plac. 

Nu te implica în nimic care nu îţi oferă garanţii, riscul nu este pentru tine în această perioadă. Mergi la sigur mai ales atunci când vine vorba de bani şi nu investi acolo unde e cu dus şi întors. Munceşti mult şi cu dăruire, iar astrele îţi vor deschide porţi nebunuite care îţi vor da mare curaj de acum înainte. Te bucuri de respectul celor din jur.

FECIOARĂ

Gândul îţi zboară numai la vacanţă, aşa că planurile pe care ţi le faci împreună cu iubitul vă vor apropia şi mai mult. Este vorba despre o apropiere atât sufletească, cât şi intimă. Dacă eşti singură, oportunităţile nu îţi lipsesc şi ai admiratori cât să nu le poţi face faţă. Este foarte important să te schimbi puţin şi să încerci să nu mai pui totul la suflet şi nici să nu mai simţi nevoia de a deţine controlul absolut!

Situaţia ta financiară îţi permite să pleci în vacanţa mult dorită, însă ţi-ai planificat-o atât de în detaliu, încât e posibil să îţi pierzi entuziasmul. Încearcă să te menţii cel puţin la acelaşi nivel la locul de muncă, pentru că dacă mergi pe tânjeală, colegii tăi îşi vor schimba părerea despre tine. Nu îţi pune în pericol relaţiile profesionale!

Citeşte mai multe pe eva.ro