HOROSCOP IUNIE 2020. Zodiile care varsă lacrimi amare: lună de cumpănă pentru o zodie

Luna iunie ar trebui să aducă nu doar vara, ci și un motiv de voie bună odată cu instaurarea anotimpului preferat al celor mai mulți dintre noi. Cu toate acestea, deși dezirabile ne sunt momentele plăcute, în luna iunie vom fi nevoiți să ne confruntăm cu câteva situații neplăcute. Iată care sunt motivele pentru care vei experimenta sentimente negative în luna iunie în funcție de zodia ta!

29 mai 2020, 08:50
HOROSCOP IUNIE 2020. Zodiile care varsă lacrimi amare: lună de cumpănă pentru o zodie

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, luna iunie va fi una de cumpănă deoarece vor experimenta o situație negativă care va lăsa urme adânci în interiorul tău. O persoană în care îți puneai încrederea te minte iar tu afli acest lucru care te va dezamăgi profund.

HOROSCOP IUNIE. Totul se schimbă în luna iunie! Zodiile încep o viaţă nouă

Taur. Și pentru nativii Taur luna iunie este una foarte complicată deoarece, pe fondul unei situații, aceștia se vor implica într-un conflict căruia au să nu îi mai vadă finalitatea. Cel mai dureros este faptul că polemica se va stârni între două persoane din grupul dumneavoastră de prieteni.

Horoscop iunie 2020. Zodiile care cunosc fericirea în prima lună de vară

Gemeni. Trufia este sursa lucrurilor rele care ți se vor întâmpla în luna iunie. Așadar renunță la ea înainte să te îneci cu propriul tău venin. Până și o simplă vorbă aruncată din mândrie te poate face să pierzi o persoană extrem de dragă.

HOROSCOP IUNIE 2020. Vine greul pentru 5 zodii! Nativii din zodia Rac au o parte de o lună destul de dificilă!

Rac. Cu toții avem secrete însă foarte puțini am călcat strâmb și am dat vina pe altcineva sperând că nu se va afla niciodată adevărul. Iată că luna iunie este cea care îți va scoate la iveală greșelile iar acest lucru va avea consecințe neplăcute.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro