Horoscop iunie 2021. Adevaruri de la rune, ce mesaj au pietrele mistice pentru fiecare zodie

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

31 mai 2021, 12:53
Horoscop iunie 2021. Adevaruri de la rune, ce mesaj au pietrele mistice pentru fiecare zodie

Horoscop iunie 2021. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna iunie 2021. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.
Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop Minerva 31 mai – 6 iunie. O săptămână cu multe provocări, în care ar fi de preferat să iei lucrurile aşa cum vin. Încearcă să renunţi la control!
Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii iunie 2021 si ce transmite fiecare:

Horoscop iunie 2021 pentru BERBEC
Othala

Aceasta runa simbolizeaza intarirea legaturilor din interiorul familiei. Acum anunta fie ca familia ta se poate extinde printr-o uniune, casatorie sau copil, fie ca familia ta are nevoie de vindecare in ceea ce priveste relatiile din interiorul ei. Familia poate fi cea principala dar si cea extinsa sub forma de arbore genealogic. Runa mai indica si faptul ca este posibila o mostenire sau achizitia unui bun care va fi benefic pentru intreaga familie, cum ar fi o proprietate.

Horoscop 31 mai 2021. O zi a sacrificiilor, în care îi pui pe ceilalţi pe primul plan
Horoscop iunie 2021 pentru TAUR
Algiz

Ceva se schimba si te poate intoarce pe dos. Dar va trebui sa intelegi ca orice modificare este, de fapt, o deschidere de noi perspective. Ai sansa de a-ti schimba viata, de a te bucura de noi oportunitati. Ai nevoie de actiune la momentul pregatit. Fii pe faza!

Pastreaza-ti calmul, viziunea clara si ia deciziile corecte!

Horoscop iunie 2021 pentru GEMENI
Thurisaz (inversata)

Incearca sa actionezi, dar nu te lasa constrans de forte exterioare. Poate ca iti este frica sa iti infrunti adevarul interior. Dar va trebui sa o faci. Caci numai atunci vei avea claritate asupra situatiei tale. Pune-ti ordine in viata.

Intelege ce se intampla si nu te lasa influentat de evenimentele exterioare. Adevarul din inima ta este cel mai important.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri