Horoscop IUNIE 2022. Scapam de un retrograd, dar intram in alte doua!

Luna iunie incepe cu emotiile Lunii noi in Gemeni (de la finalul lui mai) si continua cu iesirea lui Mercur din retrograd. Pe parcurs vom mai avea doua intrari in retrograde – Saturn si Neptun, o Luna plina capsunie in Sagetator.

31 mai 2022, 12:20
Horoscop IUNIE 2022. Scapam de un retrograd, dar intram in alte doua!

Horoscop IUNIE 2022. Intram oficial in prima luna de vara, iar dupa 21 iunie, intram chiar in vara astronomica. Luna iunie incepe cu emotiile Lunii noi in Gemeni (de la finalul lui mai) si continua cu iesirea lui Mercur din retrograd. Pe parcurs vom mai avea doua intrari in retrograde – Saturn si Neptun, o Luna plina capsunie in Sagetator. Nu sunt de ratat nici soltitiul de vara (21 iunie), nici schimbarea de zodie a lui Venus si Mercur.  Despre toate acestea poti citi mai multe aici.

Horoscop Cristina Demetrescu iunie 2022. Previziuni bani, dragoste, sănătate, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie
Iata in continuare ce rezerva luna iunie 2022 zodiilor.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Aceasta perioada din an poate fi provocatoare pentru tine, Berbecule, intrucat structurile si rutinele tale se schimba din pricina sezonului de vara si ritmului modificat fata de perioada de primavara dominat de energia ta impulsiva, nerabdatoare si urgenta. Indreapta-te sa iti formezi propriile rutine care sa lase mai mult loc pentru spontaneitate si crestere, dar tine-ti mintea si corpul implicate activ.

Fie ca alegi sa mergi mai mult pe jos, sa te intalnesti cu prietenii, inveseste timp si energie in a-ti crea o viata care sa te provoace, sa te faca sa simti ca traiesti din plin fara regrete si care sa iti aduca implinire si multumire. Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Horoscop. Cele mai cheltuitoare femei ale zodiacului. Dacă le dai portofelul tău, se întorc cu el gol!
Horoscop IUNIE 2022. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Indulgenta, ingaduinta si toleranta nu iti vin ca o manusa, Taurule, pentru ca esti obisnuit sa tragi si sa tot tragi, mai ales ca asta ai facut toata primavara. Insa in aceasta luna, gandeste-te la indulgenta in termeni de ce savurezi tu cel mai mult. Inseamna pentru tine a te trezi mai devreme dimineata ca sa eviti traficul ?

Inseamna sa te uiti la acelasi serial de mai multe ori pentru ca iti place foarte mult si iti da bucurie ? Rasfatul si felul in care iti oferi satisfactii depinde de felul in care tu il definesti. Orice te face sa te simti bine inainte, in timpul si dupa. Luna iunie te indeamna sa te apleci mai mult asupra acestui aspect vital al vietii tale. Restul… vin si trec, ca de obicei. Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Horoscop IUNIE 2022. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
La multi ani, Gemenilor de iunie ! Energia Gemenilor este la punctul maxim ceea ce poate duce la decizii frenetice si uneori la regret. Ca mereu, sfatul pentru tine este sa iti protejezi inima. Mentine in viziune imaginea mare a obiectivelor tale si a vietii tale. De ce faci ceea ce faci ? De ce vrei ceea ce vrei ? Pentru tine este usor sa te focusezi pe detalii de minut in timp ce uiti de imaginea de ansamblu si sa te trezesti pierdut in aceste maruntisuri.

Nu te teme sa apesi pe butonul tau de pauza. Da, poate fi dificil cand energia ta este despre a nu sta sub nicio forma. Ai nevoie de mai multa pauza. Ai nevoie de odihna ca sa poti veni in zori de zi proaspat si in forma … si abia apoi sa iei acele decizii perfecte specifice tie. Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.