HOROSCOP IUNIE: Cum stai cu banii în prima lună de vară

HOROSCOP IUNIE: Nativa din Capricorn va avea parte de un câştig neaşteptat în această perioadă, şefii ei ajutând-o să treacă peste un blocaj al acesteia.  

26 mai 2015, 19:30
HOROSCOP IUNIE: Cum stai cu banii în prima lună de vară

HOROSCOP IUNIE 2015 GEMENI

Luna iunie va veni cu unele realizări pentru tine, însă nu vei fi suprinsă pentru că așteptai acest moment de multă vreme.

Este perioada ta de glorie în care toate eforturile depuse îți vor fi răsplătite.  După o lungă perioadă în care ai stat în umbră, acum este șansa ta să îți primești premiile.

HOROSCOP IUNIE 2015 RAC

Poți obține suma de bani dorită în această lună, însă trebuie să faci unele compromisuri pentru asta.

Este foarte important să joci corect, altfel tot ce vei câștiga se va duce pe apa sâmbetei cu prima ocazie în care vei fi vulnerabilă. Ascultă de sfatul celor dragi!

HOROSCOP IUNIE 2015 LEU

Luna iunie vine cu unele rezolvări ale unor probleme financiare pentru tine, așa că nu ai motive de îngrijorare.

Dacă ai strâns ceva facturi restante, acum ai ocazie de a ți le achita pe toate, ba chiar și de a-i ajuta pe cei din jurul tău dacă ți se cere acest lucru. Este un bun moment să îți pui economiile spre păstrare!

HOROSCOP IUNIE 2015 FECIOARĂ

O sumă de bani importantă își va face simțită prezența printr-o moștenire sau un cadou din partea unei persoane din familie.

Ai șansa de a-ți achita unele datorii mai vechi care îți stricau liniștea, ba chiar te poți răsfăța mai mult ca în mod normal prin ședințe de shopping sau relaxare la saloane de înfrumusețare. 

HOROSCOP IUNIE 2015 BALANŢĂ

Nu te aștepta să câștigi mai mulți bani datorită eforturilor pe care le depui la locul de muncă, dar nu îți pierde speranțe cu privire la unele afaceri mai vechi care ar trebui să se încheie.

Chiar dacă le credeai pierdute, vei fi surprinsă să vezi ce schimbare bruscă se poate produce!

HOROSCOP IUNIE 2015 SCORPION

Ai șansa de a câștiga mai mulți bani luna aceasta, însă ar trebui să apreciezi mai mult ceea ce ai.

Ai muncit mult prea mult pentru ei și ai renunțat la atâtea ca să ajungi aici, de aceea nu ar fi indicat să arunci cu ei în stânga și în dreapta. Nu crede în vorbele celor din jur, cu siguranță aceștia vor să profite de tine!

Citeşte mai mult pe eva.ro