Horoscop iunie. Cum stai cu dragostea în această, în funcţie de zodia ta. Patru zodii devin paranoice în amor

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

02 iun. 2019, 05:23
Horoscop iunie. Cum stai cu dragostea în această, în funcţie de zodia ta. Patru zodii devin paranoice în amor

Horoscop iunie 2019 BERBEC

Luna iunie va fi o perioadă bună pentru viaţa ta sentimentală, indiferent de statutul tău emoţional.

Dacă eşti singur, încă de la începutul lunii vei găsi curaj pentru a aborda o persoană de care îţi place. Rezultatele vor fi bune atât timp cât ştii să îţi pui senzualitatea în evidenţă. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, astrele îţi recomandă să comunici deschis cu partenerul de viaţă pentru a evita eventualele frustrări. Mai mult decât atât, sinceritatea îţi poate îmbunătăţi relaţia şi pe plan intim. 

Horoscop iunie 2019 TAUR

Luna aceasta vei da dovadă de mai multă afecţiune şi romantism în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă.

Prin schimbarea atitudinii tale, ai putea chiar să reaprinzi flacăra iubirii dacă aceasta s-a stins din cauza trecerii timpului. În cazul în care eşti singur, e necesar să depui mai mult efort pentru a-l cuceri pe cel pe care ai pus ochii. Nu aştepta să îţi pice totul din cer, altfel vei avea tot tu de suferit!

Horoscop iunie 2019 GEMENI

Vei da dovadă de un şarm deosebit luna aceasta şi, astfel, vei atrage persoanele de sex opus fără a depune eforturi în acest sens.

Dacă eşti singur, este un moment bun de a face unele alegeri, mai ales că ai de unde. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, astrele te sfătuiesc să readuci unele probleme mai vechi în discuţie, pentru că doar aşa tu şi partenerul tău de viaţă veţi avea şansa de a vă continua povestea de dragoste. 

Horoscop iunie 2019 RAC

Te concentrezi mai mult pe celalte planuri ale vieţii tale, decât pe dragoste.

În această lună, alegi să vorbeşti deschis cu partenerul de viaţă despre preocupările tale din acest moment şi, astfel, obţii susţinerea acestuia. Dacă eşti singur, viaţa ta sentimentală va intra într-un con de umbră şi, deşi nu realizezi acum, va fi destul de greu să revii în peisaj cu puteri cuceritoare. 

Horoscop iunie 2019 LEU

Luna iunie va veni cu regrete şi amintiri dureroase.

Dacă eşti singur, tristeţea pe care o resimţi după un eveniment nefericit te determină să îi alungi pe cei din jurul tău, inclusiv pe potenţialii parteneri. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, primeşti pentru a mia oară dovada că relaţia ta este una extrem de sudată şi trainică. 

Horoscop iunie 2019 FECIOARĂ

Luna iunie vine cu relaxare şi multă iubire pentru tine.

Dacă eşti implicat într-o relaţie de lungă durată, acum este momentul să planifici alături de partenerul tău de viaţă trecerea la nivelul următor. Fie că este vorba despre căsătorie sau conceperea unui copil, cert este că amândoi vă doriţi acelaşi lucru şi rezonaţi din toate punctele de vedere!

Citeşte mai multe aici