Horoscop joi, 14 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de joi este plina de evenimente decisive pentru toti nativii zodiacului. Se anuta fie schimbari majore in amor sau pe plan financiar.

14 mai 2015, 06:56
Horoscop joi, 14 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop joi, 14 mai
Ziua de joi ii intampina pe Berbeci cu o serie de probleme destul de grave de rezolvat. Nativii acestei zodii sunt in alerta din cauza unor probleme de sanatate care par sa se agraveze. Neaparat trebuie sa consulte un medic.

TAUR – horoscop joi, 14 mai
Zi cel ptin ciudata pentru Tauri, care isi dau seama joi ca ar cam fi cazul sa puna piciorul in prag, in ceea ce priveste persoana iubita. De ceva vreme parca nu mai reusesc sa ajunga la omul care le este alaturi si ar trebui sa clarifice situatia.

GEMENI – horoscop joi, 14 mai
Zi minunata joi pentru Gemeni, care se simt plini de energie si sunt din ce in ce mai motivati sa evolueze pe absolut toate planurile. Nativii acestei zodii intra joi intr-o perioada propice pentru ei din absolut toate punctele de vedere, ce va dura foarte mult timp.

RAC – horoscop joi, 14 mai
Racii se simt foarte linistiti joi, avand in vedere ca au reusit sa se adapteze la noileschimbari din viata lor. Parca totul este din ce in ce mai bine pentru ei, ceea ce ii face sa fie foarte optimisti.

LEU – horoscop joi, 14 mai
Joi Leilor li se ridica o piatra de pe suflet, dupa ce afla vesti cel putin imbucuratoare despre starea de sanatate a unei persoane din familie. Acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa fie foarte linistiti in zilele ce urmeaza.

FECIOARA – horoscop joi, 14 mai
Din pacate Fecioarele se confrunta cu o serie de probleme de natura financiara destul de mari joi, avand in vedere ca investitiile pe care le-au facut cu ceva vreme in urma par sa fi fost in zadar. Nativii acestei zodii vor fi nevoiti sa gaseasca variante alternative de finantare.

Continuarea pe lyla.ro.