HOROSCOP joi, 18 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de 18 decembrie este una de mare angajament pentru toţi nativii horoscopului, mai ales că există posibilitatea ca întreg universul lor să fie afectat de o serie de evenimente neaşteptate.

18 dec. 2014, 07:01
HOROSCOP joi, 18 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 18 decembrie

Berbecii castiga o suma importanta de bani pe care se gandesc sa o investeasca in ceva ce le-ar putea fi de folos si pe viitor. Din pacate insa, sunt sanse mari sa pice prada tentatiei si sa cheltuie tot ce au castigat pe placeri rapide. Acest lucru le-ar putea afecta viitorul apropiat.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 18 decembrie

Taurii isi dau seama ca daca doresc cu adevarat ca relatia lor sa se indrepte, trebuie sa puna piciorul in prag. Asa ca se vor gandi cat se poate de serios cum ar putea sa-si schimbe atitudinea pentru a face acest lucru si vor avea placuta surpriza sa gaseasca o cale tocmai buna pentru a-si rezolva problemele.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 18 decembrie

Gemenii au tendinta de a se da batuti in fata superiorilor, in ciuda faptului ca luptele pe care le duc ar putea fi castigate usor cu argumentele necesare. Isi dau seama de faptul ca cel mai bine ar fi sa cedeze in fata oamenilor care nu reusesc sa vada mai departe de propriul orgoliu.

RAC – horoscopul zilei de joi, 18 decembrie

Racii decid ca este timpul sa faca o mare schimbare in viata personala asa ca nu se vor mai gandi deloc ca ar putea sa raneasca persoane care tin cu adevarat la ei. Sunt indreptatiti sa faca anumite alegeri, avand in vedere ca in ultima vreme s-au cam neglijat.

LEU – horoscopul zilei de joi, 18 decembrie

Leii traiesc o zi de joi minunata alaturi de persoana iubita care da semene ca isi recapata echilibrul si ca revine pe drumul cel bun. Chiar daca nu vor sa recunoasca, Leii sunt cei care au catalizat aceasta schimbare de comportament benefica in cei ce le sunt alaturi.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 18 decembrie

Fecioarele nu isi mai vad capul de treburi joi, insa se simt moptivati sa duca la capat absolut tot ceea ce au inceput. Se gandesc din ce in ce mai serios sa faca schimbari majore in viata pentru binele intregii familii, iar acest lucru le ofera energia necesara.

Continuarea pe Lyla.ro

Citeşte şi HOROSCOP 2015: Află cum stai cu sănătatea în noul an, în funcţie de zodia ta