Horoscop karmic 13-19 martie 2023. Săptămână grea, karma negativă cuprinde ca o liană multe zodii

Horoscopul karmic pentru săptămâna 13-19 martie 2023 le pune pe zodiile de pământ în situația de a face un pas în spate, de a se odihni mai mult.

12 mart. 2023, 22:23
Horoscop karmic 13-19 martie 2023. Săptămână grea, karma negativă cuprinde ca o liană multe zodii

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 martie 2023. Oboseala își pune amprenta asupra nativilor de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Acestea ajung să se întrebe care este cu adevăratul rostul lor în viață, cât merită să mai tragă și pentru cine, asta după ce vor conștientiza că sunt epuizate pishic, dar și fizic.

Taurii se gândesc la o nouă strategie pentru a nu se mai consuma pentru orice fleac. Fecioarele aleg să mediteze mai mult, să tragă linie și iau o decizie extrem de importantă pentru confortul lor psihic. Capricornii sunt ceva mai veseli, mai energici. Ei au șansa să dea o mică lovitură financiară.

Horoscop. Care este cea mai inteligentă zodie. Doi nativi duc o luptă strânsă pentru „marele premiu”

Horoscop karmic 13-19 martie 2023. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt pe cai mari în săptămâna 13-19 martie 2023. Gemenii reconstruiesc anumite planuri pe care le-au abandonat cândva din motive ce nu au ținut de ei.

Vărsătorii sunt încrezători în munca lor și îi inspiră pe ceilalți. Au ocazia de a dovedi cât de geniali sunt. Balanțele se ocupă mai mult de treburile casnice. Vor acorda mai multă atenție persoanelor din jurul lor.

Horoscop karmic 13-19 martie 2023. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) renunță la anumite dorințe pentru că își dau seama că nu le reprezintă niște idealuri. Berbecii se focusează mai mult pe chestiunile practice ale vieții și devin un pic mai materialiști.

Horoscop. Trei zodii care vor avea cinci ani de belşug. Primăvara din 2023 le aduce primii „ghiocei” în cont

Leii au ocazia unică de a se redresa din punct de vedere profesional. O reconversie nu le strică deloc, mai ales acum, primăvara, când toate energiile pozitive sunt de partea lor. Săgetătorii alocă mai mult timp pentru ei. Se pun pe primul loc, în sfârșit.

Horoscop karmic 13-19 martie 2023. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt prinse cu foarte multă treabă, în primul rând muncă de lămurire de dus cu sufletul lor. Racii nu mai acceptă anumite persoane în viața lor, acele persoane toxice pe care le-au tolerat prea mult.

Cât despre Scorpioni și Pești, aceștia au de-a face cu oameni noi, cu persoane care le pot deschide niște uși, care îi pot ajuta în carieră. E bine să profite din plin de sfaturile lor.