Horoscop karmic 25-31 iulie 2022. O săptămână cu multe hopuri financiare

Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 18-24 iulie 2022, Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.

25 iul. 2022, 13:43
Horoscop karmic 25-31 iulie 2022. O săptămână cu multe hopuri financiare

Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 iulie 2022 aduce câteva lecții de viață pentru cele mai multe zodii, în special pentru cele de apă: Rac, Scorpion, respectiv Pești. Potrivit celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 25-31 iulie 2022, nativii de apă s-ar putea frige pentru că se bagă în treburile altora.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o perioadă ceva mai liniștită, ferită đe zgomote. Ba chiar vor căuta cu orice preț calmul și liniștea indiferent ce vor avea de făcut. Berbecii nu mai sunt așa vocali. Unii dintre ei au și obosit să explice anumite lucruri oamenilor din jur. Leii au chef de călătorit, iar Săgetătorii stau mai mult la piscină.

Horoscop karmic 25-31 iulie 2022 Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au de întocmit tot felul de planuri, de proiecte, de programe și progrămele. Zodiile de pământ au o perioadă încărcată Taurii sunt cei mai conștiincioși din această listă. Fecioarele se simt epuizate și vor mai multă odihnă ca niciodată. Capricornii sunt superficiali, iar atitudinea lor s-ar putea să îi coste. Sunt nevoiți și ei să se implice un pic mai mult în tot ce fac.

Două zodii cu noroc la câştiguri financiare în august. Ei au şansă la Loto, jocuri de noroc sau creșteri salariale

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) se bagă unde nu le fierbe oala și s-ar putea să se opărească. Multe din preocupările lor pot deveni iritante pentru anumite persoane. Peștii sunt cei mai băgăreți, cei care vor să afle totul despre toată lumea. Și Racii au tendința de a judeca anumite decizii sau persoane înainte să afle cu exactitate ce se ascunde în spatele acțiunilor lor. Scorpionii, în schimb, nu sunt la fel de evidenți precum Racii și Peștii.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) trebuie să refacă un puzzle încărcat cu multe amintiri destul de neplăcute. Gemenii au nevoie să înțeleagă de ce anumite evenimente din viața lor s-au derulat într-un anumit fel. Și Vărsătorii se lovesc de câteva aspecte ale trecutului lor, mai ales la nivel amoros. Vor afla detalii pe care nu credeau că le vor descoperi vreodată. Cât despre Balanțe, acestea au de trecut peste unele hopuri destul de mari din punct de vedere financiar.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

Perioadă aflată sub semnul comunicării. Luni se anunță drumuri, vizite, rezolvarea unor acte sau supunerea la teste. Răspunsurile sunt sincere, iar marți și miercuri se vor vedea efectele discuțiilor. Conversațiile cu cei dragi pot fi importante și răscolitoare emoțional. Luna nouă aduce curaj și încredere.

Zodiac chinezesc: Top 3 zodii care nu și-ar înşela iubiţii conform astrologiei orientale

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luni aduce o preocupare pentru banii investiți sau cauți modalități cum să-i sporești. Marți și miercuri te consulți cu persoane de la care aștepți niște date, faci investigații. De joi încolo ești decis să iei măsuri radicale și să taxezi oamenii care nu sunt onești cu tine, care simți că te-au trădat.

Horoscop karmic 25-31 iulie 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luni vrei să-ți iasă toate proiectele, îți urmărești interesele și faci tot felul de aranjamente financiare. Următoarele două zile te gândești cum să sporești banii sau cum să ieși dintr-o situație jenantă. Nu te grăbi să iei decizii sau să faci investiții, observă mai mult. Luna nouă vine cu alianțe și prieteni noi.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Gândirea emoțională sau proiectele îți sunt puse în valoare, trebuie să te implici cu sufletul, să crezi, să simți. Trebuie să vezi în interiorul tău dacă sunt cele potrivite în acel moment. Te poți baza pe prieteni și alianțe, în timp ce Luna nouă aduce câștiguri, faimă și reputație.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Luni aduce încredere și comunicare cu ceilalți. Iei decizii radicale, mai ales datorită Lunii. Sunt hotărâri care pot schimba cu totul firul unui drum sau destin. Ai un ideal pe care vrei să-l urmezi, despre care vorbești cu toată lumea.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Săptămâna este marcată de relații sociale, proiecte mari cu multe persoane și succes. Luna nouă te ajută să aduni roadele muncii depuse până acum. În sfârșit, ceilalți observă lucrurile grozave pe care le-ai făcut. Vin recompense, iar călătoriile trebuie pregătite sau amânate.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

În prima zi te bucuri de un succes juridic, un act sau o persoană care este de partea ta. Stai bine la capitolul comunicare, în timp de marți și miercuri tensiunile sunt legate de responsabilități. E nevoie de măsuri radicale, chiar dacă unii oameni se pot supăra. Luna te face să ai altă părere despre un prieten.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Interval astrologic marcat de discursuri, planuri de viitor și colaborări bune. Ai o planetă excelentă în zona muncii și e bine să pornești proiecte noi, mai ales când e Lună nouă. Joi poți avea succes imediat. Urmărești să fii credibil pe piață, să ai faimă și reputație.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Muncești mult, chiar dacă nu este tocmai pe placul tău. Trebuie să găsești soluții dacă simți că sistemul îți pune bețe-n roate. Consultă-te cu specialiști care îți pot da informații utile și inspiră-te de la ceilalți. Luna nouă aduce soluții creative, iar jena financiară scade.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se pune accent pe relațiile personale, conjugale și cu cei apropiați. Îți pasă mult și vrei să dai bine într-o relație, vrei să faci pe plac cuiva. E o perioadă în care mulțumești pe cineva datorită dragostei și implicării de care dai dovadă.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În primele 3 zile trebuie să lămurești unele lucruri, să treci peste niște impedimente. Sarcinile pot fi ușor supărătoare, dar sunt pentru o cauză bună. Luna nouă aduce faimă, reputație și o imagine bună. Se anunță proiecte noi, intră în joc și fă lucruri frumoase.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Săptămâna este aducătoare de muncă și scoate la suprafață abilitățile și talentele. Găsești o activitate în care să-și pui la bătaie toate harurile, ai o hartă bună din punct de vedere financiar. Nu mai ține cont de părerea celorlalți, ci numai de acte și de cadru.