Horoscop karmic. Cum afectează zodiile karma de agresivitate, karma de ignoranţă şi karma de posesivitate

Nerezolvarea karmei de agresivitate se poate răsfrânge și asupra organelor, în special asupra sistemului osos. Karma de agresivitate conduce, în final, pentru cei în activitate chiar la pierderea locului de muncă.

02 mart. 2024, 17:49
Horoscop karmic. Cum afectează zodiile karma de agresivitate, karma de ignoranţă şi karma de posesivitate

Horoscop karmic realizat de Mihai Voropchievici! Maestrul runelor explică tipurile de karmă, într-o ediție specială marca ASTROFANATIK! Află câteva lucruri interesante de care este bine să ții cont în viitor!

Despre karmă vorbim cu toții des, însă puțini știm cu adevărat cu ce forță vine ea. Primul tip de karmă este cea de agresivitate, care cuprinde zodiile Berbec, Balanță, Rac și Capricorn.

În analogie cu semnele cardinale, această karmă corespunde oricărui fel de agresivitate. Agresivitatea de orice natură e specifică celor patru zodii. Poate fi o agresivitate exprimată prin violență, exercitată de o persoană asupra alteia, unei defectuoase utilizări a energiei sau a planului material, a problemelor din cuplu, uneori a rasismului.

Există dovada de autoritate înțeleasă greșit prin tiranie, intoleranță, duritate sau, în final, departajarea prin răceala față de partener sau membrii familiei. În viețile anterioare, zodiile au fost niște zodii care au dezvoltat mai mult calitățile negative indicate mai sus în detrimentul altei persoane.

Horoscop karmic Mihai Voropchievici. Karma din viața anterioară se manifestă acum și trebuie undeva curățată. Karma se poate rezolva prin stăpânirea sexualității, a energiei mentale, a controlului, mai ales pentru cei care lucrează în politică. Pur și simplu, cele patru zodii trebuie să atenueze tendințele de agresivitate. Karma e creată în viețile precedente și apare prin tot soiul de încercări. Încercările pot fi conflictele cu alte persoane, ruptura de o asociație, ruptură provocată de certurile din familie, problemele cu legea.

Nerezolvarea karmei de agresivitate se poate răsfrânge și asupra organelor, în special asupra sistemului osos. Karma de agresivitate conduce, în final, pentru cei în activitate chiar la pierderea locului de muncă.

Horoscop Urania martie 2024. Bani, sănătate, dragoste, carieră. Cine are parte de abundenţă financiară, cine de decepţii în dragoste

Al doilea tip de karmă este cea de atașament posesiv. Se aplică semnelor fixe din zodiac: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Sunt două axe foarte puternice: Taur-Leu și Scorpion-Vărsător. Se referă la orice tip de posesivitate vizavi de persoanele iubite.

Poate fi și o posesivitate asupra bunurilor materiale ori asupra unui animal. Karma reprezintă toate dezechilibrele emoționale, pasiunile nestăpânite, încăpățânarea, orgoliul, egocentrismul. Tipul de karmă despre care vorbim se rezolvă prin încercări precum: pierderi de posesiuni, pierderi de bani, răsturnări uluitoare de șansă. Cea mai dureroasă e chiar pierderea cuiva drag prin deces sau separare.

Al treilea tip de karmă este karma de ignoranță. O practică zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Ea corespunde oricărei folosiri necorespunzătoare a cunoștințelor în scop egocentric, a unei comunicări deficitare, inclusiv minciuni și abuz de încredere.

Karma vine cu tot felul de erori, probleme în orice tip de începuturi, dificultăți în a se face înțelese persoanele și a le fi acceptate ideile. La mijloc stau și trădările diverse și boli precum cele de sistem nervos.

Citeste si Horoscop bani martie 2024. Trei zodii pentru care banii vor crește în copaci. Cine va avea parte de un dezastru financiar

Horoscop karmic Mihai Voropchievici. Se poate îndrepta prin deschiderea spiritului, fără limite, prin trezirea conștiinței interioare, prin studiul psihologiei, a ezoterismului, a cercetării spirituale. E nevoie de lărgirea cunoștințelor mai ales în zona parapsihologiei.

După ce am văzut și această karmă de ignoranță, mai trebuie spus că depinde de fiecare să vadă care din cele trei tipuri de karmă se manifestă cel mai des în contact cu celelalte persoane, mai ales în cazurile extreme.