Horoscop karmic. Cum trebuie să se elibereze zodiile de fricile trecutului pentru a trece peste provocările prezentului

Fiecare nativ din cele 12 semne zodiacale are o înțelepciune unică care îi ghidează prin viață și îi ajută să își îndeplinească destinele karmice.

04 mart. 2022, 15:07
Horoscop karmic. Cum trebuie să se elibereze zodiile de fricile trecutului pentru a trece peste provocările prezentului

Horoscop karmic.

Consultați lista de mai jos pentru a afla câteva lucruri despre misiunea vieții voastre și calea pe care ar trebui să o parcurgeți în călătoria personală prin viață.

Horoscopul și destinul karmic Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec – Reîncarnare Când vine vorba de ciclurile vieții, Berbecul simbolizează viețile trecute. Oamenii născuți sub acest semn sunt ca dragonii care luptă cu dușmanii din lumea interioară și exterioară, cu ajutorul vitejiei si energiei. Berbecul adoră aventura, trăiește viața din plin și se bucură de fiecare moment din viața sa. Nativii urăsc monotonia, așa că aleg adesea căi de viață în care se pot dezvolta liber și pot deveni oameni mai generoși și mai empatici. Pentru ca Berbecul să trăiască în cel mai bun mod posibil, el vrea sa fie întotdeauna în prezent, conectat la lumea lor interioară, să găsească bucurie în prezent și să trăiască mândru, chiar și atunci când lucrurile nu merg așa cum își planifică.

Horoscop karmic martie 2022. Cad bani din cer şi se primesc inele legate cu şnur
Horoscopul și destinul karmic Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur – Educație spirituală Taurul este semnul care simbolizează dezvoltarea, înțelegerea și înțelepciunea. De asemenea, are o latură puternică emoțională și o personalitate orientată spre artă. Este întotdeauna minunat să fii aproape de nativul Taur, deoarece acesta poarta cu el înțelepciunea care le-a fost dată din viețile trecute și știu foarte bine cum să-și ghideze viața într-un mod pozitiv. Pentru a-și trăi viața armonios, Taurii trebuie să se elibereze de părerile conservatoare și de îndoiala de sine, deoarece numai atunci când își deschid inimile către nou pot găsi pace interioară.

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste. Zilele norocoase din 2022 pentru fiecare

Horoscopul și destinul karmic Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni – Evoluție mentală și spirituală În ciclul horoscopului, Gemenii reprezintă cunoașterea și spiritul. Gemenii sunt oameni creativi, curioși, sociabili, atenți, inteligenți și flexibili, dar și răzbunători și care au dificultăți în parcurgerea anumitor etape din viața lor. Nativii sunt în general înțelegători și au o inimă bună, dar adesea trăiesc într-o dualitate de gânduri și obiective care ii împiedică să realizeze dezvoltarea spirituală pe care o caută. Pentru ca Gemenii să trăiască vieți mai satisfăcătoare, trebuie să-și controleze schimbările de dispoziție, să fie mai realiști și să înțeleagă că evenimentele neprevăzute nu sunt sfârșitul lumii, ci o oportunitate pentru evoluție sau renaștere.

Horoscopul și destinul karmic Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rac – Nașterea omului Semnul Racului simbolizează cunoașterea și este personificarea spiritului în lumea fizică. Racii sunt persoane sensibile, au sentimente profunde dar care nu știu întotdeauna cel mai bun mod de a le exprima. De multe ori simt nevoia să se protejeze și o fac ascunzându-și toate emoțiile; dar chiar dacă par duri, sunt oameni care tânjesc după loialitate, dragoste și grijă. Pentru a profita la maximum de viața lor, Racii trebuie să învețe că nu vor fi întotdeauna centrul atenției și că cel mai bun mod de a atrage atenția cuiva este prin dialog, nu prin tăcere. În plus, trebuie să-și controleze și autoritarismul.

Horoscopul și destinul karmic Leu (23 iulie – 22 august)

Leul – Conștiința universală Semnul Leului este o combinație excelentă de conștientizare și realitate. Nativii trăiesc întotdeauna știind cu certitudine ceea ce își doresc pentru ei înșiși, nu sunt pierduți în înșelăciunile vieții și sunt mereu dornici să-și demonstreze valoarea și modul ferm de conducere. Leii au o personalitate puternică dar manifesta uneori egoism. Prin urmare, este necesar să aveți răbdare cu ei, pentru a face față încrederii lor exagerate în sine, deoarece atunci când treceți peste defecte, veți găsi parteneri extraordinari în ei. Pentru a trăi în cel mai bun mod posibil, Leii trebuie să învețe să asculte ceea ce spun ceilalți, pe lângă faptul că își controlează fluxul energetic intern, pentru a nu urma căile care îi vor conduce spre locuri negative.

 

Horoscopul și destinul karmic Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioara – Munca si lumea lucrurilor materiale Semnele Fecioarei sunt persoane obișnuite să dea și să primească ordine în același timp. Deci, ar avea totul pentru a fi oameni foarte echilibrați cu evenimentele din viața lor, dar nu este chiar așa. Nativii tind să fie foarte critici, observă întotdeauna lucrurile care sunt greșite, concentrându-se pe ceea ce nu le place, mai degrabă decât pe ceea ce îi face fericiți. Uneori, excesul lor critic le dă dificultăți pentru a construi relații bune și nu știu cum să găsească adevărata împlinire în viața lor. Dacă nativii Fecioarei vor să aibă o viață mai bună, este esențial să se deconecteze puțin de griji și să se gândească mai mult la oamenii din jur. Ei trebuie să-și reconsidere nevoia de a da ordine și trebuie sa își deschidă mintea la tot ce pot învăța de la cei din jur.

Horoscop karmic Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanță – Hipersensibilitate Balanțele sunt oameni care caută constant un echilibru între lumea materială și cea spirituală. Vor ce e mai bun dintre amândouă, așa că analizează cu atenție ce anume pot schimba, pentru a-și face viața mai bună și mai creativă. Cu toate acestea, sunt foarte repede distrași atunci când încep să fie recunoscuți de cei din jur. Auto centrarea personalității lor le poate împiedica căutarea unei vieți mai armonioase și mai fericite. Pentru a trăi bine, aceste semne trebuie să își controleze sensibilitatea și instabilitatea. Trebuie să se concentreze cu adevărat pe tot ceea ce fac și să se angajeze să se schimbe în bine în fiecare zi.

Horoscopul și destinul karmic Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion – Dorința de a avea veșnic dreptate Scorpionul este unul dintre cele mai ambițioase și egocentrice semne din zodiac. Acești nativi au o mare putere de atracție și convingere și uneori cred că lumea se învârte în jurul lor și că toate lucrurile ar trebui să conspire de dragul lor. Cea mai mare motivație a lor este să câștige și, de asemenea, cred că pot atinge orice obiectiv datorită frumuseții și farmecului lor. Ei tind să piardă datorita orgoliilor și pot renunța rapid atunci când se simt descurajați. Pentru a trăi o viață mai bună, Scorpionii trebuie să fie mai umili, mai generoși și să controleze impulsurile nervoase care le aduc deservicii.

Horoscopul și destinul karmic Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetător – Maturitate și multă înțelegere pentru semeni Săgetătorii sunt, în general, oameni care se pricep foarte bine la gestionarea propriilor vieți. Ei reușesc să aibă grijă de creșterea lor interioară, în timp ce se distrează cu prietenii și familia, ceea ce este o calitate de preț pentru ei. Se străduiesc întotdeauna să-și realizeze propriile vise și să investească în orice își doresc, dar nu uită niciodată să facă bine celor din jur. Nu obosesc niciodată să învețe, dar deseori investesc mult timp în obiective care nu-i ajută cu adevărat în călătoria lor. Pentru ca să trăiască cu adevărat bine, Săgetătorii trebuie să-și organizeze timpul cu mai multă înțelepciune, investind doar în ceea ce va avea o valoare reală pentru viața lor complexa. A face mai multe lucruri în același timp le împarte atenția și le limitează dezvoltarea.

Horoscop karmic Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn – Dobândirea cunoștințelor Capricornii sunt oameni foarte orientați spre cunoaștere. Ei studiază din greu, observă oamenii din jurul lor și sunt foarte responsabili de viața lor, ceea ce le permite să dobândească cunoștințe continuu. Le place să fie singuri și deseori subestimează puterea asocierilor cu alții. Cu toate acestea, pentru ca nativii să se dezvolte cu adevărat, au nevoie de prieteni, deoarece adevărata cunoaștere este construită împreună cu ceilalți. Pentru a trăi o viață mai bună, Capricornii trebuie să acorde atenție nevoii lor de control și dorinței lor de singurătate, deoarece aceste tendințe pot însemna un defect major. Pentru a atinge adevărata esență a cunoașterii, Capricornii ar trebui să aibă experiențe mai diferite cu alți oameni.

Horoscopul și destinul karmic Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător – Responsabilitate personală Vărsătorii sunt semne care au multă cunoaștere de sine și un bun simț al responsabilității. Ei se prezintă lumii în echilibru și știu că sunt singurii responsabili pentru succesele și eșecurile lor. Întotdeauna foarte conștienți de acțiunile lor, nu își creează fantezii în minte, aleg întotdeauna să trăiască cu ochii larg deschiși. Cu toate acestea, din moment ce își analizează singuri sentimentele lor, de cele mai multe ori pot fi expuși anumitor conflicte interne. Pentru a se angaja într-o viață bună, Vărsătorii trebuie să fie conștienți de sensibilitatea lor și, în același timp, trebuie să găsească o alternativă care să îi ajute să lucreze cu atenție la problemele lor interne, astfel încât karma să nu le afecteze viața.

Horoscopul și destinul karmic Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești – Înapoi la lumină Peștele simbolizează sfârșitul ciclului zodiacal, dar asta nu îi face să fie mai puțin conectați la Univers și Natură. Deși sunt singuri în mod natural, Peștii au o legătură profundă cu Cosmosul și înaintează în permanență către obiectivele lor. Își trăiesc viața în așa fel încât să nu regrete când vine timpul să plece, dar uneori, în încercarea de a controla totul, se pot pierde în propriile lor planuri. Pentru a profita la maximum de viața lor, trebuie să învețe să lase soarta să le călăuzească puțin mai mult drumul și să înțeleagă că, uneori, a nu fi controlat poate fi un lucru pozitiv. În acest fel, își vor încheia ciclul cu și mai multă bucurie și mândrie.