Horoscop karmic. Datoriile verii se rostogolesc ca un bulgăre până la finalul lunii octombrie

Zodiile de aer sunt puse pe ceartă. Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru perioada 25 septembrie – 1 octombrie 2023, zodiile de aer vor fi puse în tot felul de situații care se vor lăsa cu multe discuții aprinse.

26 sept. 2023, 15:33
Horoscop karmic. Datoriile verii se rostogolesc ca un bulgăre până la finalul lunii octombrie

Horoscop karmic pentru săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023.  Săptămâna aduce tensiune în viețile multor nativi, însă acestea sunt menite spre rezolvarea celor mai stringente probleme. Horoscop karmic pentru săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023: zodiile de aer vor fi puse pe conflicte!

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Luna Plină aduce astenie de toamnă, multe zodii sunt afectate

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptâmână cu suișuri și coborâșuri. Leii sunt implicați în niște situații neplăcute și trebuie să le rezolve renunțând la orgoliu. Berbecii sunt puși pe fapte mari, dar unii oameni îi încurcă. Săgetătorii trăiesc una din cele mai bune perioade ale acestui an. Tot ce trebuie să facă este să mulțumească pentru lucrurile frumoase din viața lor.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trebuie să se uite bine în jur pentru a vedea în cine merită să aibă încredere. Vor apărea situații în care Taurii s-ar putea să nu reacționeze tocmai diplomat. Fecioarele își vor menține anumite rezerve vizavi de niște persoane pe care le-au cunoscut recent și vor face o figură bună tocmai prin alegerea momentelor în care să tacă. Capricornii, în schimb, intră în gura lupului riscând tot.

Zodiile din horoscop care se pricopsesc cu o căruță de bani în 2024. Anul viitor le aduce nativilor belșug din plin

 

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun mare preț pe cuvântul dat. Cei care nu își respectă promisiunile vor fi priviți răi în ochii lor. Scorpionii și Racii sunt dispuși să renunțe la anumite prietenii după ce descoperă că nu sunt potrivite felului lor de a fi. Scorpionii sunt ceva mai intransigenți decât Racii, însă extrem de tăioși chiar și dacă nu spun multe vorbe.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) Gemenii, au de făcut tot felul de reglări de conturi cu persoane de la locul de muncă ori din anturajul apropiat.Multe discuții pot porni de la banalități și se ajunge foarte ușor la discuții extrem de aprinse. Cei care tind să se impună de multe ori într-un mod radical sunt Gemenii și Balanțele.Vărsătorii vor fi mult mai flower-power, cu toate că vor fi provocați de multe persoane din jurul lor.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

Veţi acorda o mare atenţie familiei şi gospodăriei, pentru că acasă, împreună cu cei dragi, vă veţi simţi cel mai bine. Nu recomand să se meargă în vacanţă în străinătate sau în călătorii lungi, în special asociate cu distracţii extreme sau cu vizitarea unor locuri potenţial periculoase. Departe de casă vă puteţi îmbolnăvi sau traversa o situaţie critică, din cauza lipsei de atenţie şi a încrederii în sine. Puteţi foarte bine să vă relaxaţi şi să vă distraţi şi în apropiere de locuinţă. Un mediu confortabil din punct de vedere emoţional vă va garanta pacea minţii. Veţi fi grijulii şi atenţi la apropierea oamenilor, multă bucurie şi satisfacţie poate aduce comunicarea cu copiii, întâlnirea cu rudele, prietenii, participarea la evenimente festive. Prieteni dragi vă vor invita activ la tot felul de petreceri sau evenimente corporative. De asemenea,sporturile în echipă vă vor oferi o mare relaxare. Sunt posibile întâlniri cu colegii de clasă, cu prietenii vechi, iar acestea se vor petrece brusc, pe neaşteptate, emoţionându-vă puternic.

Horoscop karmic  Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se pare că-i mare agitaţie în culise, neastâmpăr care preconizează schimbări. Dar după ultimele zile din săptămâna trecută, tensiunea care v-a bântuit va începe să scadă. Veţi simţi aşadar o uşurare în afacerile dumneavoastră personale, dar şi cele legate de muncă. O parte din energie se va îndrepta spre sectorul financiar, căci sunteţi dornici să câştigaţi banii necesari tuturor nevoilor vieţii. Eforturile de acum vor fi pe deplin plătite acum, în toamnă. Traversaţi o săptămână amestecată, surprinzător de contrastantă. Ceva alambicat se va descurca perfect, iar altceva, nerealist, o să vă oblige să încetiniţi ritmul. Aşa că, fiţi în alertă şi aveţi grijă de spate şi ce se petrece acolo. Sentimental, simţiţi emoţii pozitive, aveţi succes căci în condiţii de siguranţă se poate dezvolta o relaţie care a început acum ceva timp în urmă. Dar puteţi avea şi cel puţin un rezultat pozitiv şi interesant în acele relaţii proaspete, tocmai conturate.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunteţi şi visător şi cu momente de luciditate şi de claritate destul de acute. Vă aşteaptă o perioadă în care schimbările majore sunt la ordinea zilei, renunţaţi la obiceiuri şi tipare de care vroiaţi de ceva vreme să vă eliberaţi. Este nevoie să vă pregătiţi de lupte emoţionale, de sesiuni de autoînvinovăţire, de sesiuni de bravadă neaşteptată. Procesul de a vă integra noile tipare e demarat ,e posibil să vă rămână unele detalii de reglat, dar unele credinţe autolimitatoare, persoanele pe care le simţeaţi toxice sau comportamente care s-au dovedit nocive, sunt acum puse pe liber. Chiar şi simpla revelaţie a ce doriţi să eliminaţi din viaţa voastră vă este de ajutor, chiar dacă nu o să puteţi face transformările până la capăt. Rămâneţi eliberat, vă puteţi îndrepta către mici evenimente sociale cu persoane apropiate, fără prea mulţi oameni noi, unde să vă simţiţi confortabil şi să împărtăşiţi măcar frânturi din planurile şi strategiile gândite.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Viața socială este mai activă în prima parte a perioadei pentru ca apoi, pe măsură ce oboseala se acumulează, să resimțiți nevoia de interiorizare și de a petrece mai mult timp în singurătate. Veți participa la întâlniri organizate cu colegi sau din mediul profesional, unde e bine să vă faceți apariția, vă veți interesa de activități care să ajute mai mulți beneficiari simultan, poate chiar luați în calcul câteva ore de voluntarit pentru diverse cauze care v-au atras atenția. Simțiți o presiune exterioară, ceilalți au așteptări mari de la voi și nu sunteți încrezător complet în capacitatea de a vă ridica la înălțime, motiv pentru care e bine să căutați ocupații alternative, care să fie o refulare pentru nemulțumirile adunate – gen grădinărit, voluntariat sau un hobby acaparant. Extindeți-vă preocupările, nu vă lăsați intimidat de pretenții din afară, ba chiar vă puteți închide telefonul din când în când pentru o perioadă.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Ambițiile profesionale revin în centrul atenției. Primiți aprecieri, vi se recunosc unele reușite anterioare, dar totuși retrăiți o stare de nemulțumire interioară pentru că aveți senzația că ați putea mai mult, că e cazul să fi evoluat și să aveți un alt statut. Nu uitați că timpul nu e pierdut, treceți pe modul de autoanaliză și vedeți exact ce vă doriți, dacă sunteți pregătit pentru responsabilități crescute, pentru mai multe ore de muncă sau vreți să porniți de la zero pe un cu totul alt domeniu. Aveți idei și răspunsuri dar nu știți încă cum să le combinați pentru a vă păstra reputația intactă. E bine să cereți sfaturi. Poate mentorii actuali vă pot oferi păreri mai avizate din experiențele personale, poate chiar unele personalități model vă ajută cu exemple din autobiografia lor. Faceți cercetări, citiți dar nu neglijați nici aspectul sănătății. Puține exerciții vă pot aduce anchilozarea sistemului osos, iar prea multe vă aduc dureri pe același sistem. Găsiți o cale de mijloc.

Horoscop karmic Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Potențialul și pofta de viață vor crește, ceea ce vă va schimba atitudinea față de tot ce se întâmplă și va adăuga optimism stării voastre. Aceasta este o perioadă de cooperare activă cu o varietate de oameni, de elaborare de noi planuri, de discuții și promovare a ideilor, de căutare de noi susținători. Atenție însă la intrigi și bârfă în prima zi, căci pot aduce schimbări în raporturile dintre oameni! Financiar și aici exista atenționare, în sensul că nu trebuie să împrumutați și nici să dați bani cu împrumut. Abțineți-vă de la cheltuieli impulsive și nejustificate, căci ele golesc aiurea buzunarele! În schimb, primiți recompense de la serviciu, salariul ori poate ceva în plus în urma finalizării unui proiect la care ați lucrat în echipă. Posibil ca o parte din bani să fie necesari copiilor voștri. Nu mizați pe noroc dacă faceți planuri de investiții mari, ci mai curând consultați-vă cu oameni cu experiență. A doua parte a săptămânii o puteți dedica persoanelor dragi, familiei sau prietenilor, iar dacă au fost disensiuni între voi, clarificați-le cu calm!

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Tensiunile pe care le-ați simțit zilele trecute vor continua și acum, mai ales acelea din zona de carieră sau chiar statut și poziție socială. Trebuie să munciți din greu, să rezolvați probleme destul de complicate, să stabilizați relațiile cu superiorii care vă cer mult și sunt absurzi de exigenți. Cu toate acestea, mulți dintre voi vor controla bine situația celor din jurul lor, prin urmare se vor simți destul de încrezători. Dezinformarea, bârfele pot submina reputația și pot afecta relațiile cu prietenii, rudele și colegii. În plus, relațiile complicate, inclusiv cu cei dragi, pot provoca o criză mentală și pot pune la îndoială semnificația activităților voastre. Discrepanțele fundamentale cu ceilalți, datoriile vechi și promisiunile neîndeplinite pot duce la blocaje și stagnare. Bine e că în general aveți o poziție personală destul de puternică, așa că va fi dificil să vă „alunge” cineva de la locul vostru. Urgențele apar și în ultima zi din perioadă, căci vin situații neobișnuite, evenimente neașteptate care vă depășesc competențele. Nu lăsați străinii să se amestece în viața personală și nu urmați tot felul de sfaturi și trucuri. În același timp, nu fiți despotici cu cei din jur căci înfruntările cu ei dacă-i stârniți vor fi interminabile!

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru voi, obținerea rezultatelor dorite va fi dificilă, deoarece multe vor depinde de circumstanțele obiective și de factorul uman. Mai mult decât atât, dorința de a influența o situație sau pe cineva nu poate aduce decât rezultate opuse la ceea ce sperați, căci totul se poate întoarce împotriva voastră. Măsurile și investițiile riscante vor fi ineficiente, prin urmare acestea vor necesita prudență și capacitatea de a calcula cu exactitate situația. Beneficiați însă de foarte mult succes în creativitate, iar prin aceasta se poate găsi o ieșire, o oportunitate de a vă relaxa sufletul. Este posibil ca aceste zile să fie pline cu întâlniri interesante, comunicare, inclusiv romantică. Chiar și așa, starea de spirit și sentimentele vor fi instabile, aruncate de la o extremă la alta încât va fi dificilă formarea de relații stabile, iar distrugerea celor vechi este destul de ușoară sub influența unui impuls.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se pare că nu veți evalua în mod corect ceea ce se întâmplă și sunt posibile erori enervante, precum și concepții greșite cu privire la persoanele noi care pot apărea în apropierea voastră. Trebuie să fiți foarte atenți în afaceri, în special în legătură cu documentația, deoarece erorile pot deteriora considerabil reputația și pot afecta stabilitatea financiară. Nu ar trebui să faceți achiziții mari, investiții, să luați împrumuturi ori să împrumutați cu bani pe alții și să vă asumați riscuri, să vă implicați în chestiuni dubioase, pentru că altfel, riscați să schimbați liniștea. În același timp, riscați ca argumentele unor persoane cu experiență să le ignorați, asta în defavoarea voastră. Nu acționați sub primul impuls, ci ascultați vocea rațiunii! Mai bine le poate merge nativilor născuți în primul decan de zodie, iar dacă și la ei lucrurile se blochează în ceea ce și-au propus, înseamnă că nu are sens să-și risipească într-acolo energia.

 

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Din instabilitate psiho-emoțională puteți reacționa mai agresiv la comentariile sincere ale celor din jur. Sunteți suspicioși și nu-i exclus ca sub influența stresului ori a atacurilor de panică să rupeți legăturile cu persoane familiare la cea mai mică suspiciune. Potențialul intelectual va fi destul de ridicat, astfel încât veți putea reuși în activități educaționale, științifice, arătând interes pentru cunoaștere, autoeducare și latură spirituală a vieții. Pentru comunicare și schimb de informații aceasta este o perioadă potrivită, mai ales când alții pot oferi un sprijin semnificativ și sfaturi practice care să ajute la rezolvarea de probleme personale. Atacurile vor continua din partea persoanelor invidioase, a rivalilor care ar putea să vă submineze autoritatea, să interfereze cu planurile voastre, așa că trebuie să fiți mai atenți, să nu vorbiți în detaliu despre ideile voastre și să nu-i implicați pe ceilalți în proiecte. Grijă la manipularea manuală a aparaturii, căci există varianta de accidentare sau de provocare de daune prin stricăciuni!

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Începeți săptămâna într-o notă mai aspră, dar nu vă îngrijorați, relaxați-vă și nu vă stresați pentru că lucrurile se îmbunătățesc în mod constant. Profesia și poziția socială în comunitate se află acum sub atenție, iar un nou loc de muncă sau o nouă poziție ar putea necesita cea mai mare parte a timpului. De asemenea, un părinte poate avea nevoie de ajutorul vostru. Deși e mult de muncă și multă energie de investit, totul va merita pe termen lung, atâta timp cât o veți face într-un mod original și în echipă. Vă așteaptă o perioadă foarte ocupată, în care este necesar să se termine vechile cazuri și chiar să se elucideze toate problemele lor.

 

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Se pot produce pagube din cele mai neașteptate direcții. Fie aveți de platit taxe și despre unele chiar nu știați, fie aveți cheltuieli cu copiii, fie o investiție în care ați sperat e mai costisitoare decât ați plănuit, fie banii pe care v-ați bazat de la locul de muncă sunt iluzorii. Ca să găsiți rezolvări, citiți printre rânduri și faceți unele cercetări pe cont propriu. Există câteva mistere care urmează să fie rezolvate, iar indiciile pot deveni vizibile acum, pot ieși la suprafață, însă doar pe jumătate. Restul, trebuie să descoperiți singuri. Mesajele pot veni și sub formă de vise, de premoniții. Multe sarcini vă vor fi puse în spate și va trebui să le acceptați fără împotrivire căci nu prea aveți de ales decât să le rezolvați, dar în legea voastră. Finalul de săptămână aduce înălțare spirituală, creativitate în expunerea ideilor, legături cu asociații sau cu persoane cu educație solidă. Tranzacțiile imobiliare continuă să nu fie favorabile, căci cheltuielile ar fi mari.