Horoscop karmic ianuarie 2023. Provocări uriaşe la început de an, datoriile karmice vin din urmă

Luna ianuarie 2023 este una destul de complicată pentru o serie de zodii. Anul a început în forță în special pentru semnele de aer și de pământ. Iată previziunile horoscopului karmic pentru întreaga lună!

04 ian. 2023, 09:39
Horoscop karmic ianuarie 2023. Provocări uriaşe la început de an, datoriile karmice vin din urmă

Horoscop karmic ianuarie 2023.Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au în față multe provocări de depășit, iar unele s-ar putea să fie destul de dificile. Taurii își intră în noi roluri din punct de vedere profesional. Au disponibilitatea necesară pentru a schimba lucruri, însă sunt destul de reticenți dacă să o facă luna asta sau nu. Se vor consulta intens cu cei din jur.

Fecioarele trebuie să fie ceva mai atente la starea lor de sănătate, la excesele de orice fel. Luna ianuarie poate fi cea mai bună lună a anului pentru a scăpa definitiv de anumite vicii. Capricornii se trezesc în niște ipostaze neplăcute la locul de muncă. Au de dat socoteală.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) pot fi prinse pe picior greșit în ianuarie 2023. Nu vor mai ști pe unde să scoată cămașa, așa că este o perioadă în care capacitatea lor de a improviza s-ar putea să le dea câștig de cauză.

Horoscop Minerva 2023. Ce zodii au Soarele în Casa carierei şi cine pe Venus în Casa dragostei. An cu răni spirituale şi vindecări karmice
Gemenii și Vărsătorii sunt cei mai pricepuți în a ieși din situații critice apelând la ingeniozitatea lor. Balanțele preferă să îndure anumite momente grele, pentru că ele consideră că uneori e bine să te lovești cu capul de prag.

Horoscop karmic ianuarie 2023. Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) au o lună ferită de emoții majore, dar plină de revelații sentimentale. Racii depășesc o situație dificilă cu care se confruntă la jumătatea lunii, ba chiar putem spune că o fac cu brio. Peștii și Scorpionii sunt rezervați în fața anumitor schimbări pe plan amoros. Tind să devină mai conservatori în relație.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Horoscop karmic ianuarie 2023. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au tot felul de planuri noi, de idei îndrăznețe, de situații prin care trec fără să clipească. Berbecii au talentul de a bifa succes după succes în această lună.

Și pentru Lei se anunță o perioadă excelentă, mai ales din punct de vedere financiar. La capitolul bani vin cele mai mari bucurii și pentru Săgetători.

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

„Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.’