HOROSCOP KARMIC IULIE 2019: Nativii care vor fi loviţi de un noroc picat din cer

Potrivit horoscopul karmic pentru luna iulie 2019 va fi cu adevărat una intensă, una de foc, plină de evenimente care mai de care mai entuziasmante pentru foarte mulți nativi.

30 iun. 2019, 04:11
HOROSCOP KARMIC IULIE 2019: Nativii care vor fi loviţi de un noroc picat din cer

HOROSCOP KARMIC IULIE 2019: Pentru 5 dintre semnele zodiacale norocul nu doar că este scris în stele și va veni în iulie, ci nu va mai pleca până la sfârșitul anului. Descoperă în rândurile de mai jos previziunile astrologice pentru toate categoriile de zodii!

Zodiile de apă: Racii își mai revin din punct de vedere emoțional, dar nu la starea pe care o visau. Unele sentimente vor fi confuze în continuare, semn că trebuie să învețe și mai mult despre cum funcționează sufletul și mintea umană. Cât despre Scorpioni, pentru aceștia se anunță un iulie norocos din punct de vedere financiar, chiar dacă vor fi implicați în tot felul de disensiuni.

Zodiile de foc: Berbecii vor culege ceea ce au semănat în luna iunie. Așadar, va fi o lună cu surprize plăcute, dar și neplăcute. Acolo unde știu că au avut suficient har și inspirație vor veni cadourile. Acolo unde au trândăvit, vor plânge. Leii se numără printre norocoșii lunii, în special din punct de vedere financiar, iar Săgetătorii sunt încurajați să fie mai împăciuitori pentru că este o lună cu nervii întinși la maximum.

Zodiile de aer: Gemenii vor fi tulburați de tot felul de vești despre oamenii la care țin și se vor consuma mai mult pentru ceilalți decât pentru ei înșiși. Vărsătorii și Balanțele au o lună liniștită. Dintre aceștia, Balanțele vor bifa un succes după altul, căci steaua lor norocoasă va străluci mai puternic ca niciodată.

Zodiile de pământ: Taurii au parte de momente spectaculoase în carieră. Vor face niște salturi profesionale care le vor scoate la iveală adevăratele capacități. Fecioarele și Capricornii au parte și ei de o lună în care norocul le va surâde, mai ales în dragoste. Fecioarele se reinventează și dau lovitura din punct de vedere financiar!