Horoscop karmic iulie 2022. Riscuri şi compromisuri, multe zodii îşi distrug vacanţa de vară

Horoscop karmic iulie 2022. Zodiile de aer se simt tensionate, dar nici cele de foc sau aer nu traveresează cea mai bunp perioadă.

24 iun. 2022, 11:33
Horoscop karmic iulie 2022. Riscuri şi compromisuri, multe zodii îşi distrug vacanţa de vară

Horoscopul karmic iulie 2022 vine cu avertismente serioase mai ales pentru zodiile care nu mai pot scăpa de karma de ignoranță. Perioada de visare apune pentru mulți nativi, astrele îndemnând pe toată lumea să treacă la acțiune.

Horoscop karmic pentru luna iulie 2022
Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) par cele mai dispuse să treacă la fapte, după ce au tot creionat tot felul de proiecte în ultima vreme. Dintre ele, doar Gemenii se pot lăuda că vor face față avalanșei de schimbări cu care vine viața profesională.

Horoscop Cristina Demetrescu. Tensiuni în zona conjugală. Finalul lunii aduce certuri şi pierderi băneşti

Balanțele și Vărsătorii sunt în continuare ignoranți cu privire la anumite lucruri de care trebuie să se apuce. Au senzația că totul se rezolvă de la sine, doar că în luna iulie vor trece prin niște dușuri reci și-și vor da seama că nu va fi chiar așa.

Balanțele sunt atenționate cât se poate de dur de astre cu privire la delăsarea de care dau dovadă la muncă. Nu mai este loc de „lasă, că merge și așa”. Aceste revelații vin pe un fond tensionat.

Horoscop karmic iulie 2022. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au un iulie întortocheat, dar destul de interesant. Taurii redescoperă anumite pasiuni mai vechi și pot surprinde cu talentele lor ascunse.

Fecioarele sunt gata de o nouă etapă profesională. Mulți nativi de pământ s-ar putea să înceapă propriile lor afaceri. Capricornii sunt în continuare pe o pojghiță subțire de gheață, așa că trebuie să se adapteze din mers tuturor schimbărilor bruște din viața lor.

Horoscop karmic iulie 2022. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun foarte mare preț pe loialitate. Caută persoane fidele crezurilor lor, atât în cercul de prietenie cât și în viața amoroasă.

Zodiile de foc trec la acțiune
Racii sunt cei mai clari în a exprima ce își doresc de la soartă. Scorpionii și Peștii tind să fenteze cumva destinul, dar nu o vor putea face la nesfârșit. Iulie le aduce câteva lecții importante din punct de vedere karmic.

Horoscop iulie 2022. Cea mai norocoasă zodie a lunii. Aceşti nativ au succes pe toată linia

Horoscop karmic iulie 2022. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt și ele influențate de karma de ignoranță, la fel ca nativii de aer. Berbecii învață să se adapteze mai bine la mediul înconjurător, iar Leii iau decizii fără să mai tărăgăneze prea mult niște procese, în special cognitive, la locul de muncă. Nici Săgetătorii nu mai stau cu mâinile în sân. Își dau seama că fără riscuri și compromisuri succesul nu e posibil.