Horoscop karmic noiembrie 2018. Jupiter, Marele Benefic, îşi va începe tranzitul în Săgetător. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop karmic noiembrie 2018. Ultima lună de toamnă are încărcătură karmică deosebită. Finalul de an bate la ușă, iar zodiile intră pe ultima sută de metri cu rezolvarea unor probleme.

23 oct. 2018, 06:29
Horoscop karmic noiembrie 2018. Jupiter, Marele Benefic, îşi va începe tranzitul în Săgetător. Cum sunt afectate zodiile

Luna noiembrie va fi marcată de mai multe evenimente astrale, cu implicații deosebite. Vom avea Lună nouă în Scorpion, Lună plină în Gemeni, iar Jupiter, Marele Benefic, își va începe tranzitul în Săgetător.

Iată ce anunță horoscopul karmic al lunii noiembrie, pentru zodii:

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt ușor nedumeriți în legătură cu aspecte care țin de viața lor amoroasă. Vor lua o decizie în acest sens și ar putea fi una definitivă.

Scorpionii vor trece de toate obstacolele, de toate emoțiile și îi vor impresiona pe cei din jur cu calitățile lor ascunse.

Peștii trebuie să se reacomedeze cu situații care nu le fac plăcere. Karmic, revin niște aspecte întunecate ale trecutului peste care au trecut cu nepăsare.

ZODIILE DE AER

Pentru Balanțe, Gemeni și Vărsători, perioada următoare va fi una specială. Gemenii se îndrăgostesc, dar parcă le e teamă să înceapă o relație serioasă. Vor să mai copilărească puțin, deși omul pe care îl întâlnesc le poate oferi tot ceea ce le lipsește.

Vărsătorii trebuie să renunțe la orgoliul de copil și să se maturizeze. Balanțele au o perioadă în care trebuie să rezolve unele restanțe, să pună capăt unor situații care durează de prea multă vreme. 

Citeşte mai multe pe huff.ro


loading...