Horoscop karmic noiembrie 2022. Ultima lună de toamnă vine cu karma grea, o singură zodie are noroc

Noiembrie 2022 aduce câteva avertismente mai ales pentru zodiile de aer. Toamna se va încheia cu niște provocări karmice destul de mari. Iată previziunile!

15 oct. 2022, 08:29
Horoscop karmic noiembrie 2022. Ultima lună de toamnă vine cu karma grea, o singură zodie are noroc

Horoscop karmic noiembrie 2022: perioadă grea pentru absolut toate zodiile. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) se pun în niște situații destul de complicate în carieră. Singuri, fără să îi provoace nimeni, vor întoarce niște situații pe dos, din simplă curiozitate sau ignoranță.

Karma de ignoranță e, așadar, cea care le poate strica toate planurile. Multe relații se pot desface peste noapte, în special pentru Gemeni. Vărsătorii au talentul de a evita anumite obstacole în ultima secundă, însă nu vor putea sî treacă de ele de tot. Mai devreme sau mai târziu vor înfrunta anumite adevăruri greu de digerat.

Trei zodii care vor avea parte de tot norocul înainte de Crăciun. Clipe magice pentru unii dintre ei 
Balanțele au ceva mai multă stăpânire de sine, chiar dacă discuțiile în contradictoriu vor fi din ce în ce mai mari.

Horoscop karmic noiembrie 2022. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) își revin timid după două luni de toamnă destul de agitate. Racii sunt în continuare sub observația astrelor. Trebuie să fie foarte atenți la ce spun și mai ales cui. Acești nativi au talentul de a strica tot ce au construit cu vorbele spuse în contexte nepotrivite.

Scorpionii sunt un pic mai pregătiți pentru viață, mai deciși să facă niște sacrificii financiare pentru a avea un viitor fără griji. Și Peștii învață cum să economisească bani și își fac provizii pentru iarnă.

Horoscop karmic noiembrie 2022. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) recurg la tot felul de planuri îndrăznețe prin care vor să acceadă în funcții noi. Unii dintre acești nativi s-ar putea să schimbe complet domeniul în care activează. Berbecii pliază pe orice proiect, la orice job, în timp ce Leii s-ar putea să aibă niște emoții la schimbarea serviciului.Săgetătorii fac modificări prin casă. Iau decizii dure pentru familie, însă unele necesare!

Cinci zodii care vor avea o iarnă extraordinară. Gemenii vor avea foarte multe câștiguri
Horoscop karmic noiembrie 2022 Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se simt ceva mai descumpănite în ultima lună a toamnei. Noiembrie vine cu mici satisfacții interioare, poate chiar cu noi povești de iubire, însă cu un soi de apatie greu de descris.

Taurii și Fecioarele simt că au pierdut o anumită stare și încearcă din răsputeri să o recupereze. Poate fi vorba de entuziasmul acela pe care îl aveau în a realiza lucruri noi ori curiozitatea specifică zodiei lor. Ceva s-a schimbat în interiorul lor în ultima lună și vor încerca să îi dea de cap.

Nici Capricornii n-au o stare roz în noiembrie. Din punct de vedere karmic, aceștia trebuie să scape de atașamentul posesiv.