Horoscop karmic septembrie 2023. Toamna se numără datoriile karmice ale verii. Multe zodii ies pe minus!

Horoscop karmic septembrie 2023. Potrivit celui mai nou horoscop karmic, zodiile de aer vor avea ocazia să își cunoască trecutul altfel. Vor trece prin tot felul de stări și vor retrăi anumite evenimente care le-au marcat viețile dintr-o perspectivă nouă. Se poate spune că mulți se vor împăca, în sfârșit, cu anumite lucruri.

04 sept. 2023, 11:37
Horoscop karmic septembrie 2023. Toamna se numără datoriile karmice ale verii. Multe zodii ies pe minus!

Horoscop karmic septembrie 2023 Berbec (23 iulie – 22 august)

Zodia Berbec are un septembrie 2023 destul de glorios dacă privim ce îi rezervă astrele în sfera muncii. Luna este una prielnică pentru aceia care vor să își schimbe complet viața.Nativii de foc reușesc să se adune și să comunice mai eficient. Devin mai convingători și vor fi adevărați oameni de echipă.În a doua jumătate a lunii septembrie, Berbecilor li se arată motive de fericire din punct de vedere amoros. Se vor stabiliza și vor începe povești frumoase, povești de dragoste ca-n filme.Luna septembrie 2023 debutează pentru nativii Berbeci cu o serie de promisiuni și provocări noi la toate capitolele. Prima jumătate a lunii este una extrem de importantă pentru cei care nu își pot găsi locul. Lucrurile se vor schimba în bine chiar din primele zile, mai ales că pentru mulți Berbeci, luna septembrie le aduce mai mulți ași în mânecă decât au visat vreodată.Cei care până acum evitau să se căsătorească vor face un pas în față și s-ar putea să le răsară o verighetă pe deget. Din 16 septembrie încolo, sunt avantajați și în zona călătoriilor.Berbecilor chiar li se recomandă să mai schimbe puțin aerul și să cunoască oameni noi. Nativii de foc au de făcut multe schimbări mentale, iar deschiderea spre lume nu poate fi posibilă decât prin călătorie.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Zodia Taur are în față un septembrie 2023 în care trebuie să facă eforturi considerabile pentru a-și recăpăta anumite poziții în societate. Nativilor de pământ li se vor pune în evidență o serie de lucruri pe care le-au ignorat din varii motive încă de la începutul anului. Prima jumătate a lui septembrie va fi pentru Tauri excelentă în gestionarea relațiilor cu rudele de gradul 1 și 2, dar extrem de complicată privind legăturile cu colegii de muncă și anumiți prieteni.Pentru acești nativi, până pe 15 septembrie li se arată tot felul de semnale că trebuie să schimbe modul în care abordează problemele.Unele lucruri nu pot fi rezolvate prin tonul răstit și nici prin aruncarea în cârca altora a responsabilităților lor. Din 15 septembrie încolo, lucrurile se vor mai ameliora în relațiile de serviciu. Taurii vor descoperi câteva elemente vitale pentru a-și salva imaginea pe ultima sută de metri.

Pentru ei, a doua jumătate a lui septembrie se va axa pe găsirea de soluții pentru orice. Pot apărea în a doua jumătate a lunii probleme noi, de data asta în familie.Se pot da anumite dispute, bătălii foarte dure mai ales la bilanțul costurilor făcute în familie. Taurii ajung la concluzia că trebuie să schimbe complet felul în care își gestionează finanțele. Tot în a doua jumătate a lui septembrie se pot lovi de o serie de situații neplăcute în privința anumitor promisiuni neonorate. Unele persoane le vor bate obrazul și le vor aminti că nu și-au respectat cuvântul dat.

Previziuni RUNE pe ZODII, 4-10 septembrie 2023. DAGAZ anunţă schimbări rele, JEBO vine cu belşug. Noutati de la pietrele mistice!

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Zodia Gemeni va avea un septembrie 2023 în care trebuie să acționeze la foc automat. Unele lucruri nu vor ieși din prima, dar nu trebuie să dispere din acest motiv.Pentru nativii de aer, prima lună din toamnă este una în care vor învăța să culeagă corect informații și să nu se mai lase păcăliți de alții.Mulți dintre Gemeni pot cădea în capcane dacă nu deschid bine ochii și nu ciulesc urechile. Cu alte cuvinte, anumite pasiuni pe care le dezvoltă pentru un coleg de muncă îi pot debusola complet și pot pierde nu doar din punct de vedere profesional, însă și prestigiul lor este pus în joc.

Nativii de aer au nevoie de concentrare maximă, căci în septembrie au șansele astrale unice să își rezolve cele mai multe probleme. Unele sunt de natură birocratică, altele de natură sentimentală.Prima jumătate a lunii se va axa pe relațiile lor cu colegii de muncă. Gemenii pot fi uneori intransigenți fără să se documenteze suficient în legătură cu temele pe care le abordează. Riscul să se facă de râs este foarte mare, mai ales dacă nu au informațiile complete. Le este recomandat să se gândească de zece ori înainte să acționeze.Gemenilor nu le place să le fie atrasă atenția atunci când greșesc, însă de data asta trebuie să pună capul în jos și să asculte spășiți.În cea de-a doua jumătate a lunii septembrie, pentru nativii Gemeni, lucrurile capătă noi sensuri pe planul relațiilor cu familia. Vor ajunge la niște concluzii în legătură cu felul în care trebuie să se comporte cu cei vârstnici. Se pot repara relații rupte din orgolii personale.

Horoscop karmic septembrie 2023 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Zodia Rac va avea un septembrie de neuitat din toate punctele de vedere. Vor cunoaște oameni noi, cu ajutorul căcora vor putea începe proiectele mult visate.Totul se așază pe un făgaș normal pentru ei, iar lucrurile capătă acele nuanțe la care se așteptau. Prima jumătate a lunii septembrie va fi una a întâlnirilor providențiale pentru acești nativi.Unii vor începe un job nou, iar alții vor avea parte de colegi noi la actualul loc de muncă. Racii sunt mai deschiși spre dialog ca niciodată și se fac plăcuți din prima cu ideile lor.Reușesc să acapareze atenția tuturor din prima și să se impună fără niciun fel de problemă. Nu doar că sunt destul de vocali, însă ideile lor vor fi apreciate și recompensate pe măsură.În a doua jumătate a lunii septembrie 2023, Racii pot porni în anumite călătorii pentru a mai stoarce puțin din ce a mai rămas din vara trecută. Vor mai fi zile plăcute ca temperatură, cel mai probabil, așa că nativii de apă vor face tot posibilul să profite de ele.Din 15 septembrie încolo Racii au de rezolvat și câteva lucruri legate de documente. Unele probleme lăsate la o parte până acum bat la ușă. S-ar putea ca pentru anumite hârtii să se consulte cu experți juridici precum un avocat sau un consultant. Nu e vorba despre chestiuni grave. Poate fi vorba despre o moștenire, ori despre niște datorii care li se pun în cârcă.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Zodia Leu va avea un septembrie 2023 plin de evenimente care mai de care mai interesante. Unele dintre ele s-ar putea să îi dea complet peste cap pe nativii de foc din multe puncte de vedere.Prima jumătate a lunii septembrie le va aduce în față Leilor toate problemele nerezolvate de la începutul anului. S-au acumulat în unele cazuri datorii, în altele e vorba de promisiuni neonorate.Oricare ar fi natura problemelor, cert este că nativii de foc trebuie să facă eforturi mari pentru a scăpa de ele. Sunt accentuate stările de nervozitate, de neliniște, de nerăbdare chiar în această perioadă a lunii. Vor apărea tot felul de discuții aprinse care i-ar putea pune în dificultate în găsirea soluțiilor.În a doua jumătate a lunii septembrie 2023, Leii trebuie să comunice mai mult cu persoana iubită. Pot primi reproșuri de la partenerul de viață. Reproșurile sunt, evident, legate de atenția pe care nu le-o oferă nativii de foc. De asemenea, tot în a doua jumătate a lunii, acești nativi s-ar putea să încheie niște contracte importante, să beneficieze de un nou drum profesional.Pe 4 septembrie se simt bine cu prietenii. Pe 16 și 19 septembrie, apar niște oferte de muncă interesante pe care nu le pot neglija.25 septembrie este o dată cheie cu privire la bani. Fie recuperează anumite datorii, fie au parte de un câștig nesperat, de ce nu, la vreun concurs unde trebuie să muncească (nu vorbim de loterie aici).

Horoscop karmic septembrie 2023 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Zodia Fecioară va avea un septembrie 2023 plin de evenimente, plin de provocări care mai de care mai interesante. Nu le va fi ușor să depășească anumite bariere, mai ales că trebuie să suporte anumite persoane pe care nu le au la suflet. Pentru persoanele născute în zodia Fecioară, luna septembrie 2023 este o lună de muncă, de implicare 100% în proiectele lor de suflet. Nu au timp de pierdut și nu vor dori să stea deoparte fără să facă nimic. Se vor simți extraordinar în compania celor dragi și vor deveni extrem de duri cu oamenii pe care nu îi suportă. Intuiția puternică și generozitatea lor vor fi principalele arme cu care vor porni la luptă.Nativii de pământ reușesc să se poziționeze destul de corect în raportul forțelor de la muncă ori în cercul lor de prieteni. Șansele de a ieși în față printr-o comunicare curată, dar tranșantă sunt uriașe.În prima jumătate a lunii septembrie, Fecioarele se vor concentra asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit la serviciu. Pot oferi surprize plăcute celor din jur. Ideile lor ar putea aduce o oarecare stabilitate. În a doua jumătate a lunii septembrie, acești nativi se focusează asupra vieții amoroase și pornesc în tot felul de călătorii. Este perioada excelentă pentru Fecioarele care vor să cunoască oameni și locuri noi.

Care sunt cele 3 zodii care vor fi binecuvântate de Dumnezeu până la finalul anului! Bogăția, iubirea și norocul vor fi la cote maxime
Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Zodia Balanță are un septembrie 2023 plin de suișuri și coborâșuri. Luna va debuta cu anumite discuții importante pe care nativii de aer trebuie să le poarte cu cei din jurul lor.Balanțele se implică în tot felul de proiecte și reușesc să fie în centrul atenției din primele zile ale lunii. Toamna le surâde acelor Balanțe care pe timpul verii și-au făcut toate temele și acum pot să se impună fără probleme. Nativii de aer trebuie să învețe cum să facă față unei dispute, cum să spună ce au pe suflet fără a deranja foarte tare. La capitolul comunicare vor mai avea de lucrat, însă nu foarte mult.Evenimentele prin care au trecut în vară le-au ajutat pe Balanțe să reacționeze rapid, să comunice lucrurile fără a exagera ce se întâmplă în jurul lor.Septembrie este o lună în care se vor duce mici bătălii mai ales în relațiile de familie. Balanțele au în continuare neînțelegeri cu anumite persoane din familie și sunt extrem de nehotărâte în legătură cu anumite decizii. Mulți din cei născuți sub acest semn zodiacal s-ar putea să își ia zborul, să își găsească un loc de muncă departe de cuibul părinților. Își doresc independență și libertate.Pe plan financiar, septembrie nu este cea mai bună lună din 2023 pentru Balanțe, dar nici cea mai dezastruoasă. Dacă știu cum să adune și să folosească banii au numai de câștigat.Balanțele trebuie să se focuseze cu maximă atenție asupra tuturor situațiilor care le pot aduce bani. Pot rata oportunități colosale din nepricepere ori din lenevie.

 

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Zodia Scorpion are un septembrie 2023 cu o încărcătură emoțională aparte. Vor apărea o serie de oportunități profesionale, dar și foarte multe șanse de împăcare cu oamenii acolo unde au exista conflicte.Pentru Scorpioni, luna septembrie vine cu mici îmbunătățiri. Nu trebuie să se culce pe-o ureche după ce vor vedea că lucrurile se așază treptat.Ce trebuie să facă este să fie în continuare modești și să acționeze fără mare tam-tam. Nu mai sunt valabile strategiile de promovare a propriilor abilități prin zgomot.De data asta, nativii de apă trebuie să tacă și să facă mai mult, să lase rezultatele să vorbească de la sine.În prima jumătate a lunii septembrie, accentul cade pe bunăstarea lor generală. Sunt necesare mici retușuri ici, colo. Pot apela la ajutorul unor persoane pricepute, mai ales că e foarte probabil să li se strice anumite obiecte prin casă: un televizor, un frigider, aspiratorul ș.a.m.d. În cea de-a doua jumătate a lui septembrie, pentru Scorpioni apar tot felul de situații interesante din punct de vedere emoțional. Nativii de apă vor fi puși să se confrunte cu anumite greșeli ale trecutului. Este ultima ocazie pe care astrele le-o oferă acestor nativi să își recunoască greșelile. Dacă ratează și această ocazie, se poate spune că singuri și-au îngropat destinul.

Horoscop karmic septembrie 2023 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Zodia Săgetător va avea un septembrie 2023 plin de iubire, așa cum nu visa totul anul! Toate se așază frumos în calea acestui semn de foc.Zodia Săgetător are un septembrie 2023 plin de surprize plăcute. Va fi în centrul atenției pentru evenimentele fericite din viața sa personală, iar unele dintre ele îi vor lua pe toți prin surprindere. Săgetătorii au, în sfârșit, mai multe motive de bucurie decât de nefericire odată cu debutul toamnei. Luna septembrie va reprezenta pentru ei cea mai frumoasă lună a acestui an din punct de vedere sentimental. Persoanele născute sub acest semn de foc se vor dumiri cu privire la anumite aspecte ale vieții lor și vor fi în centrul atenției prin alegerile făcute. Prima jumătate a lunii septembrie vine cu niște consolidări pentru nativii de foc pe carieră și relațiile cu străinătatea. Cu alte cuvinte, tinerii Săgetători care visau să ajungă mari și să câștige bine în afara granițelor țării se vor bucura de succese uriașe. Munca lor va fi recunoscută și vor fi dați ca exemplu de reușită fix din partea cui nu se așteaptă. Săgetătorii reușesc să se remarce prin inventivitatea lor, prin felul în care se mobiliează și cum fac față provocărilor. Până acum erau ceva mai sensibili și mai delăsători. De data asta ei vor fi cei care vor trage de ceilalți să pună osul la treabă și nu invers. În a doua jumătate a lunii se poate ajunge la un soi de oficializare a unei relații începute recent. Nativii de foc s-ar putea să facă marele pas și să se căsătorească pe nepusă masă.

 

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Zodia Capricorn va avea un septembrie 2023 în care va fi în centrul atenției datorită marilor sale realizări.Zodia Capricorn are un septembrie 2023 de vis! Toate astrele se aliniază în favoarea celor născuți sub acest semn zodiacal. Lucrurile vor căpăta noi valențe pentru cei care știu că eforturile lor nu sunt niciodată în van. Reușesc să se desprindă de fantomele fricii și înfruntă realitățile mai pregătiți ca niciodată.Capricornii sunt truditorii zodiacului și nu degeaba li se spune asta. Vor să demonstreze că sunt capabili de muncă nu doar respectând anumite sarcini, ci inovând cu propriile lor idei.Nu duc lipsă de imaginație, cu toate că nu au spiritul acela extrovertit al Vărsătorului. Capricornii sunt genul de oameni care tac și fac și lasă ca rezultatele să se vadă de la sine.Prima jumătate a lunii septembrie îi pune pe nativii de pământ în tot felul de situații în care trebuie să recunoască anumite aspecte legate de muncă. Pot iniția niște proiecte chiar ei, însă e important să spună care sunt limitările lor. Capricornii nu pot ajunge departe din punct de vedere profesional dacă nu se aliază cu cineva.Pentru acești nativi este foarte important să aibă cel puțin un confident la locul de muncă, un om cu care să știe că poate să tragă la unison.În a doua jumătate a lunii septembrie, Capricornii vor fi puși în tot felul de situații interesante și din punct de vedere amoros. Vor avea de făcut anumite alegeri de care va depinde tot restul anului. Nativii de pământ trebuie să cântărească cu maximă atenție ce fel de decizii iau astfel încât să nu spună pe urmă că au fost luați prin surprindere de anumite situații familiale.

Horoscop karmic septembrie 2023Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Zodia Vărsător va avea un septembrie 2023 plin de schimbări pe plan relațional. Toate lucrurile vor trece prin alte filtre.Zodia Vărsător are un septembrie 2021 plin de învățături. Vor ajunge la niște concluzii importante în ceea ce privește natura umană. Nativii de aer au de făcut o serie de alegeri decisive pe planul relațiilor personale. Fie că vorbim despre relații de prietenie sau de familie, Vărsătorii vor începe să vadă realitatea așa cum este ea.

Pentru unii dintre ei, adevărul poate fi unul nemilos, însă este extrem de necesar mai ales în contextul dilemelor pe care le au ei despre natura umană. În prima jumătate a lunii septembrie, nativii de aer se vor pune la curent cu câteva aspecte legate de locul de muncă. Vor da tot ce au mai bun din ei pentru a le dovedi celorlalți că ideile lor nu sunt nici pe departe unele perimate.Vărsătorii au șansa de a crește din punct de vedere profesional mai ales până la data de 10 septembrie. Spiritul lor revoluționar și felul în care reușesc să se adapteze, din mers, schimbărilor, îi fac extrem de pregătiți provocărilor. În a doua jumătate a lunii, nativii de aer clarifică anumite probleme apărute pe plan sentimental. Vor reuși să conștientizeze ce au ei de făcut pentru a nu dezamăgi. Mereu au avut această problemă, mai ales că tot timpul vor să știe dacă lucrurile pe care le spun sunt potrivite și corespund nevoilor persoanei iubite.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Zodia Pești are un septembrie 2023 în care își clarifică o serie de sentimente. Totul se rezolvă treptat.Zodia Pești va avea un septembrie 2023 plin de surprize și de evenimente care rezolvă o serie de probleme sufletești. Pentru Pești, se vindecă multe răni adunate în urma unor decepții. Unii realizează că despărțirile prin care au trecut i-au întărit, în timp ce alții continuă să caute răspunsul la întrebarea „De ce?”. Peștii sunt destul de preocupați de viitorul lor sentimental. Cei tineri vor trece mai ușor peste anumite dezamăgiri, în timp ce Peștii maturi vor să despice firul în patru.Nativii de apă vor cunoaște oameni providențiali în prima jumătate a lunii. Persoanele care apar din senin în viața lor vor avea un foarte important în a le deschide ochii cu privire la ce au de făcut pentru a suferi mai puțin din dragoste.Unii vor fi pentru ei ca niște adevărați psihologi. Se vor redresa pe parcurs și vor da dovadă că au învățat din experiențele proaste în iubire. În a doua jumătate a lunii septembrie 2023, Peștii au șansa de a se relansa din punct de vedere profesional. Mulți nativi continuă să-și caute locul. Este foarte probabil ca mulți dintre ei să prindă o ofertă de nerefuzat chiar în afara granițelor țării. Trebuie să cântărească cu maximă atenție fiecare decizie pe care o iau. Din 15 septembrie încolo, lucrurile capătă sens, astfel că nativii de apă se vor putea bucura în sfârșit și de lucruri frumoase.