Horoscop Leu 2023. Schimbări radicale pentru acești nativi. Ce îi așteaptă în noul an

În 2023 Leul se gândește serios la ce vrea să aibă pe plan emoțional, doar că încă este puțin nehotărât. Ei vor realiza faptul că Universul le-a făcut dreptate și că în tot acest timp a fost, de fapt, de partea lor.

03 ian. 2023, 20:58
Horoscop Leu 2023. Schimbări radicale pentru acești nativi. Ce îi așteaptă în noul an

Horoscop Leu 2023. Anul 2023 ar trebui să însemne pentru nativii Leu un moment de onestitate, în primul rând cu ei înșiși, apoi cu cei din jur. Numărul impresionant de măști pe care au reușit să le construiască de-a lungul anilor îi împiedică să atingă fericirea și îi face și pe cei din jur să se îndepărteze. Dacă vor reuși în acest an să se apropie de adevăratul „eu” interior pariul va fi unul câștigat.

Leii au tendința de a nega bagajul emoțional pe care îl cară după ei, iar acest lucru nu îi ajută absolut deloc. Poate că atunci când admiți ca ai ajuns la saturație din anumite puncte de vedere, reușești să te eliberezi și să iei hotărâri mai potrivite și mai adaptate pe nevoile tale. Primele luni ale anului vor fi marcate de încercarea de a ascunde și de a „mușamaliza” aspectele negative ale vieții tale.

Horoscop Leu 2023. Zodia care renaște din propria cenușă. Schimbarea vine la pachet cu oboseală

Citește și Horoscop Capricorn 2023. Un an greu pentru acești nativi, vor primi lecții nu tocmai plăcute pe toate planurile

Însă, odată cu venirea primăverii vei reuși să „te îmbarci” pe un vas care te va duce departe de problemele actuale și vei reuși să le lași în urmă. Acest lucru se va întâplma într-un mod sănătos, iar tu vei reuși să te conectezi cu intuiția ta. Îți vei recăpăta puterile și vei reuși să te apropi de cea mai bună versiune a ta.

Vei fi pus în situația de a-ți regândi total prioritățiile și de a lua decizia să îți ordonezi viața cu totul altfel decât erai obișnuit. Nativii Leu vor învăța pe pielea lor exact ce înseamnă „renașterea din propia cenușă”. Totuși acest lucru presupune și eforturi, iar nativii trebuie să realizeze acest lucru pentru a putea să își ducă drumul inițiatic până la capăt.

Citește și Horoscop Minerva 2023. Ce zodii au Soarele în Casa carierei şi cine pe Venus în Casa dragostei. An cu răni spirituale şi vindecări karmice

Spre finalul anului, vor avea parte de claritate și vor reuși să atingă lucrurile la care visează. Oboseala va fi și ea prezentă, însă Leii au puterea de a înțelege faptul că aceste eforturi au fost necesare pentru ca ei să ajungă în punctul acesta. Ei vor realiza faptul că Universul le-a făcut dreptate și că în tot acest timp a fost, de fapt, de partea lor.  Orice povară am avea pe umeri, ea ne este dată cu scopul de a ne întări, iar atunci când reușim să înțelegem acest lucru, ne putem elibera și putem fi mai puternici ca oricând.

Citește continuarea pe DailyBusiness.