HOROSCOP: Limbajul trupului în funcţie de zodie

Unii gesticuleaza mult, altii isi dezvaluie starea de spirit doar cu o miscare fina de spranceana. Limbajul trupului este o continuare si o completare a limbajului, care coloreaza, explica si sustine comunicarea. Limbajul trupului si gesturile pot transmite mai mult decat o fac cuvinte, iar uneori pot comunica stari si mesaje, fara ajutorul cuvintelor.

09 iul. 2014, 19:20
HOROSCOP: Limbajul trupului în funcţie de zodie

Taur
Nu gesticuleaza mult, dar ochii incep sa le sclipeasca cand le e foame. Iti dai cu usurinta seama ca un Taur este flamand, parca emana aceasta senzatie prin fiecare por. Femeile, de obicei cu sanii mari, se folosesc de acest atu: merg semete si cu pieptul inainte si incearca sa intimideze cu ajutorul lui.

Gemeni
Geamanul nu sta locului niciodata, este argint-viu – daca-l tintuiesti prea mult pe un scaun, in scurt timp, incepe sa bataie din maini si din picioare. E genul care bate ritmul cu talpa cand asculta muzica si da mereu din cap, a aprobare sau dezaprobare, in timpul unei conversatii. Pentru acesti nativi, limbajul trupului este un mod important de comunicare.

Rac
Are ochi mari si visatori, in care poti sa citesti tot ce vrea el sa dezvaluie, numai ca aceasta poarta nu este deschisa mereu. Racul pare rupt de lume, este melancolic si afiseaza o expresie trista, chiar daca poate nu are nici un motiv de suparare. Trupul lui poarta deseori amprenta unor sentimente trecute.

Leu
Pe Leu il recunosti dupa mers: tantos, maiestuos, convins ca se indreapta in directia potrivita. N-ai sa-l vezi niciodata pravalindu-se lenes pe un fotoliu – chiar si cand este obosit, isi pastreaza alura eleganta, demna si este foarte atent cum isi tine mainile si picioarele. Tic: isi scutura foarte des „coama”. Leul resuseste sa-si dismuleze limbajul trupului.

Fecioara
Limbajul trupului in cazul Fecioarelor este discret, pentru ca ele detesta sa iasa in evidenta si le este teama ca ar parea ridicole din cauza oricarui gest mai deplasat. Isi infraneaza, asadar, multe porniri, insa femeile, pentru ca au mania ingrijirii impecabile, isi verifica foarte des coafura si machiajul.

Balanta
Reprezentantii acestei zodii sunt gratiosi si delicati, chiar si barbatii. Gesturile lor sunt masurate si parca nici unul nu-i involuntar, fiecare miscare a mainii sau inclinare a capului pare indelung studiata. Le place sa danseze – o forma de comunicare nonverbala prin care Balantele adora sa se exprime.

Scorpion
Daca o privire ar putea ucide… atunci acea privire ar fi a unui Scorpion! E uluitor ce pot face acesti oameni cu ochii, cate sentimente pot etala prin jocuri de pleoape si fluturari de gene, cum te pot tintui, dezarma ori seduce cu o singura cautatura. Si Berbecii sunt buni la asta, dar Scorpionii sunt asi!

Sagetator
Au un aspect foarte tonic, sportiv si miscari ce denota mobilitate si agilitate de atlet. Sagetatorii se misca usor, au pasul alert si pot alearga extrem de repede. Cand fac cunostinta, strang puternic si sincer mana celuilalt, iar tinuta frumoasa le confera un aer tineresc chiar si la varste inaintate.

Capricorn
Capricornul stie sa zambeasca numai cu ochii – in momentele in care nu zambeste cu toata fata, desigur. Orice emotie negativa l-ar strabate, el si-o ascunde, la un moment dat, sub un zambet larg, dar nu din ipocrizie, ci pentru ca asta este modul lui de a trece mai usor peste problemele care-l apasa. Sunt incapabili sa-si controleze limbajul trupului mai ales cand sunt nervosi.

Varsator
Pica deseori pe ganduri, sprijinindu-si barbia in pumn si stand asa pana-i vine ideea salvatoare. Fiecare gest al Varsatorului este gandit indelung, nu-i place ca vreo privire sau un semn cu mana sa fie gresit interpretate. Numai rasul nu si-l poate stapani: daca-i spui un banc bun, rade cu gura pana la urechi.

Pesti
Are brate lungi si maini frumoase, pe care ii place sa si le arate, astfel ca nu va rata nici o ocazie de a gesticula amplu si elocvent. Gura in schimb ii pare stearsa, zambeste aproape impercetibil, insa acest aspect este compensat de o privire calda, de om gata sa-ti sara in ajutor.