HOROSCOP: Locurile în care îţi poţi găsi SUFLETUL PERECHE

Nativa din Vărsător ar trebui să fie voluntar în diverse campanii. Descoperă ce schimbări să faci şi ce locuri să frecventezi ca să ai mai multe şanse de a întâlni bărbatul visurilor tale.

20 mai 2013, 07:20
HOROSCOP: Locurile în care îţi poţi găsi SUFLETUL PERECHE

Taur. Ca să găseşti bărbatul potrivit, trebuie să participi la târguri imobiliare, la cursuri de prim ajutor sau chiar la cursuri de gătit.

Gemeni. Lecţiile de actorie, cursurile de informatică sau de limbi străine sunt oportunităţi perfecte ca să-ţi găseşti marea iubire.

Rac. Târgurile imobiliare, campaniile pentru ajutorarea copiilor cu probleme sau cursurile de gastronomie sunt oportunităţi ideale pentru tine, dacă eşti în căutarea partenerului perfect.

Leu. Locurile în care poţi întâlni un posibil partener de viaţă sunt evenimentele de deschidere ale unor magazine, cafenelele de lux, galeriile de artă.

Fecioară. Pentru că eşti foarte pretenţioasă, ar fi ideal să faci tu primul pas atunci când ţi se pare că te-ai întâlnit faţă în faţă cu jumătatea ta. Abia după ce i-ai atras atenţia poţi reveni la atitudinea ta ceva mai reţinută.

Balanţă. Dacă eşti în căutarea marii iubiri, ar trebui să-ţi îndrepţi atenţia asupra unor locuri precum competiţiile sportive, activităţile care presupun multă adrenalină, precum cursele de motociclete, salturile cu paraşuta.

Scorpion. Pentru că preferi un partener puternic, cu prestigiu şi succes, ar trebui să te implici în campanii de strângeri de fonduri, să mergi la târguri auto de lux sau la cafenele care sunt frecventate de oameni de afaceri.

Săgetător. Ai putea să întâlneşti bărbaţi care ţi se potrivesc la festivaluri ale diverselor culturi straine, în călătoriile în străinătate sau chiar în aeroporturi.

Capricorn. Tu ai mari şanse să întâlneşti bărbatul visurilor tale într-un mediu profesional. Întâlnirile de afaceri, worshopurile, cursurile de specializare şi delegaţiile te aduc cu un pas mai aproape de jumătatea ta.

Vărsător. Îţi poţi întâlni sufletul pereche în cadrul organizaţiilor non-profit menite să ajute persoanele în dificultate sau să protejeze mediul.

Peşti. Poţi întâlni bărbatul potrivit pentru tine la cursuri de yoga sau diverse forme de meditaţie, dar şi în galerii de artă, la concerte sau spectacole.

Berbec. Implică-te în diverse sporturi, participă la evenimente interesante şi fii cu adevărat aşa cum eşti tu. Atunci cu siguranţă vei întâlni bărbaţi care sunt pe placul tău.