Horoscop luna septembrie 2017 pentru fiecare zodie: Supradoză de energie pentru Fecioare, Leii scapă de griji. Previziuni complete

Luna Plina pe 6 septembrie, Luna Noua pe 20 plus alte cateva evenimente astrologice importante ne asteapta. Veste buna: Mercur nu mai e retrograd incepand cu data de 5. Daca in primele zile ale lunii suntem infocati, pusi pe cearta si actionam sub imboldul emotiilor, spre final de septembrie devenim mai calmi si mai lucizi. Tot atunci ne putem astepta la o schimbare care sa ne dea planurile peste cap, nu neaparat intr-un sens nefavorabil.

31 aug. 2017, 09:27
Horoscop luna septembrie 2017 pentru fiecare zodie: Supradoză de energie pentru Fecioare, Leii scapă de griji. Previziuni complete

Horoscop luna septembrie 2017 pentru fiecare zodie

Astrele au pregatiti o gramada de surprize si de experiente incredibile pentru cele 12 semne zodiacale acum, la inceputul toamnei lui 2017.

Horoscop septembrie Berbec – pune-ti ordine in obiceiuri!

Noul anotimp te face irascibila, te simti confuza si foarte obosita. Ai un somn ciudat, neodihnitor, cu vise complicate, pe care nu stii cum sa le interpretezi si te trezesti deja epuizata. Ar fi bine ca macar o vreme sa te culci inainte de miezul noptii si sa urmezi un ritual relaxant, precum o baie calda, inainte de culcare. Chiar daca ti se pare greu, incearca sa nu mai mananci seara, apuca-te de sport, daca n-ai facut-o inca, gandeste-te mai mult la corpul tau si la nevoile lui decat la mofturile si poftele de moment. Ai noroc de castiguri banesti neasteptate, dar si de o situatie dificila la serviciu spre finalul lunii, cand poti primi atributii noi!

Horoscop septembrie Taur – ai nevoie de atentie

Daca n-ai reusit sa slabesti sau chiar te-ai ingrasat pe timpul verii, e un moment prielnic sa dai jos cele cateva kilograme care te incomodeaza, mai ales ca in septembrie nu e deloc greu sa-ti intocmesti un meniu sanatos. Inlocuieste micul dejun sau cina cu sucuri naturale, e suficient ca sa te vitaminizezi si sa slabesti in acelasi timp. Tot acum te simti mandra de o reusita personala si astepti ca altii sa-ti observe meritele, sa te laude si sa te incuraje sa perseverezi. Ai nevoie de sprijin in special din partea familiei. Daca nu primesti atentia pe care ti-o doresti, iti canalizezi energia (si banii) in cumparaturi pentru locuinta.

Horoscop Gemeni septembrie – pastreaza-ti cumpatul!

Ai grija ce spui si mai ales cui cand te cuprind frustrarile si simti cum ti se urca sangele la cap. Abia dupa jumatatea intervalului reusesti sa te exprimi cu tact, fara sa pui gaz pe foc. Pana atunci, e bine sa eviti orice discutie in contradictoriu. Cand devii nelinistita fara motiv, n-ai stare si te-ai certa cu toata lumea, fa un pic de miscare, aeriseste-te, arde calorii. In privinta sanatatii, zona gatului ti-e un expusa, asa ca redu portiile de inghetata si apa rece cu care te-ai obisnuit in timpul verii. Viata personala poate lua o turnura neasteptata spre finalul lunii, cand alegi sa te pui pe tine pe primul loc, nu de alta, dar prea trage lumea de tine si acasa, si la serviciu!

Horoscop septembrie Rac – rabdarea ti-e salvarea

Inceputul lui septembrie te prinde sigura pe tine, cu spirit de initiativa. Fii insa atenta la detalii inainte sa te lasi dusa de val si sa actionezi. Schimbarile pe care ti le doresti se pot concretiza, dar cu rabdare, nu de azi pe maine. Vizita lui Mercur nu ti-e deloc prielnica in a doua parte a lunii, asa ca, daca te prinde mijlocul noptii cu ochii in tavan numarand stele verzi, pe el poti da vina. Problema e ca nici la la locul de munca nu prea esti menajata, dimpotriva, pot sa apara pe ordinea de zi deplasari in interes de serviciu, asa ca te poti simti agasata, molesita si fara vlaga de dimineata pana seara. Las-o mai moale!

Horoscop Leu septembrie – lasa grijile deoparte!

Desi n-ai motive concrete sa te plangi, parca e ceva care te trage inapoi si nu te lasa sa te bucuri de primele zile de toamna. Optimismul si vitalitatea care te caracterizeaza au insa castig de cauza. Iti vine sufletul la loc pe la jumatatea lunii, cand incep sa se vada roadele muncii tale, sub forma unor castiguri pe care le vanezi demult. Pune banii la saltea, nu-i cheltui imediat ce te vezi cu ei in mana, fiindca e foarte posibil sa faci investitii neinspirate si sa ramai cu buzunarele goale. E o perioada in care e mai bine sa nu iei decizii majore si sa nu tragi de tine nici fizic, nici emotional. Asculta-ti organismul si nu forta lucrurile, chiar daca aparent te simti excelent pe toate planurile!

Horoscop septembrie Fecioara – supradoza de energie

Aglomeratie de planete in semnul tau! In prima parte a lunii traiesti emotii coplesitoare, te simti tulburata din te miri ce motiv si, oricat de organizata esti de obicei, in perioada asta nu te poti concentra la mai nimic, desi energia nu-ti lipseste. Ba din contra, parca ai prea multa si nu stii ce sa faci cu ea. Curajul si dezinvoltura ar putea fi cheia catre o schimbare uimitoare. Astrele te sustin sa avansezi pe toate planurile catre finalul lunii. Un avertisment, totusi: nu te increde in persoane pe care le cunosti de putin timp cand vine vorba de proiecte importante, pe termen lung. Astepta mai intai sa te convingi de intentiile lor. Pot aparea mici disensiuni, dar le depasesti!

Horoscopul complet pentru septembrie 2017 aici