Horoscop lunar Astrocafe, decembrie 2017. Previziuni pentru toate zodiile la capitolul bani şi sănătate

Iata previziunile astrale pentru luna decembrie, potrivit AstroCafe.ro.

01 dec. 2017, 20:33
Horoscop lunar Astrocafe, decembrie 2017. Previziuni pentru toate zodiile la capitolul bani şi sănătate

Berbec

Zona cea mai sensibila, in prima parte a lunii decembrie, este cea a relatiilor si parteneriatelor, unde au loc opozitii, conflicte, lupte pentru putere si dreptate. In cazul unor Berbeci, pot avea lor rupturi subite in relatii.

Mercur retrograd le aduce in vedere necesitatea de a schimba si revizui filozofie de viata, ideile, dorintele si obiectivele. Dar si planurile de calatorie se pot schimba.

Sanatatea se poate imbunatati, aceasta depinzand foarte mult de psihicul Berbecilor.

Bani: foarte multa determinare pentru castiguri si accesarea unor fonduri, dar e bine sa aiba si masura in ambitiile lor.

Taur

Mercur retrograd in Sagetator se ocupa de reglarea segmentului financiar si restabilirea echilibrului. E posibil sa apara plati restante, sa fie nevoie sa inapoieze niste bani sau sa recupereze bunuri, bani care li se cuvin.

Multa energie in zona relatiilor, acolo unde Taurii trebuie sa aiba grija la presiunea prea mare pe care o pun pe ceilalti pentru a obtine atentie, confirmari, dovezi de iubire si de atasament. Totusi, e o luna cu multa pasiune, iar unii Tauri au parte de experiente intense si frumoase, curajoase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO