HOROSCOP lunar: Citeşte horoscopul lunii februarie 2014

HOROSCOP: Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna februarie, astfel incat sa iei cele mai bune decizii.

27 ian. 2014, 09:19
HOROSCOP lunar: Citeşte horoscopul lunii februarie 2014

HOROSCOP. Luna Februarie va aduce dupa sine probleme legate de acte, socoteli sau informatii, din cauza retrogradarii planetei Mercur. Majoritatea nativilor vor avea probleme cu concentrarea, vor fi confuzi si vor avea o dexteritate diminuata.

Crucea cardinala formata din Uranus (aflat in Berbec), Jupiter (in Rac), Marte (in Balanta), Venus si Pluto (in Capricorn) ne va lansa in provocari.

HOROSCOP Berbec

Pe parcursul acestei luni vei reusi sa realizezi foarte multe lucruri. Daca in trecut au existat situatii neobisnuite sau blocaje, acum totul va fi foarte clar pentru tine. Apropiatii iti pot fi de ajutor, trebuie doar sa le ceri acest lucru. In privinta banilor nu ar trebui sa-ti faci griji, sunt sanse foarte mari ca in aceasta perioada de timp sa intri in posesia unei mosteniri sau sa inchei un contract important.

HOROSCOP Taur

Taurul nu va avea parte de schimbari semnificative in viata sa, in aceasta perioada de timp. Daca speri sa reiei legatura cu o anumita persoana, sansele nu vor fi atat de mari. Va trebui sa te conformezi situatiei si sa-ti canalizezi toata energia spre proiectele de viitor. Pe plan profesional sunt sanse foarte mari sa-ti fie recunoscuta munca, insa va fi necesar sa depui eforturi mari, asa ca si alimentatia ta trebuie sa fie una sanatoasa, pentru ca tu sa ai energie.

HOROSCOP Gemeni

Traseul tau profesional va fi destul de complicat in aceasta perioada de timp. Te vei confrunta cu unele situatii neobisnuite si va fi necesar sa iei decizii pe fuga, ceea ce nu iti va conveni deloc. Cu toate ca te vei plange de foarte multe lucruri care iti merg prost in aceasta perioada de timp, vei avea si numeroase motive sa zambesti si sa ai mai multa incredere in tine. Sfaturile primite de la o persoana mai in varsta din familie te vor ajuta sa iei cateva decizii bune.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO