Horoscop lunar: Citeşte HOROSCOPUL lunii martie 2014

Vrei o schimbare în carieră sau să trăiești o nouă poveste de iubire? Sau poate vrei să-ți îmbunătățești relațiile cu cei dragi...indiferent care ar fi dorințele tale, astrele îți influențează o mare parte din viață, așa că este important să știi ce te așteaptă.

25 feb. 2014, 08:57
Horoscop lunar: Citeşte HOROSCOPUL lunii martie 2014

Luna martie are foarte mult potential, pentru ca este o luna de tranzit. Mercur isi va relua mersul direct si va incepe sa faca putina ordine. Se va pune accent pe comunicare, dar se vor putea rezolva si cateva neintelegeri mai vechi.

Marte va intra in retrograd la 1 martie, iar Venus iese, in sfarsit, din Capricorn, unde a stat 4 luni. Asadar, se anunta o luna cu foarte multe schimbari.

Citeste horoscopul lunii martie si afla ce ti-au rezervat astrele:

Berbec

Trebuie sa inveti sa te acomodezi cu schimbarile ce vor avea loc in viata ta in aceasta perioada de timp. Este posibil ca unele dintre ele sa aiba efect pe termen lung. Sunt sanse foarte mari sa ai succes in afaceri, poate chiar intr-un domeniu nou, care te-a atras sa-l incerci. Actioneaza cu incredere si in mod sigur vei reusi sa obtii tot ceea ce ti-ai propus pe aceasta luna, ba mai mult, o sa ai parte de aprecierile unor persoane influente.

CITEŞTE ŞI HOROSCOP 25 FEBRUARIE: Stări de tensiune în cuplu

Taur

Luna martie este luna schimbarilor pentru tine. Te vei simti mai implinita si vei fi dornica de noi aventuri. Indiferent ca vei avea sau nu timp la dispozitie, vei face in asa fel incat sa-ti satisfaci chiar si cele mai mici curiozitati. Astrele vor avea o influenta destul de mare asupra vietii tale private si tocmai de aceea este foarte important sa profiti de sarmul pe care-l ai. Sunt sanse foarte mari sa ai parte si de o realizare importanta pe plan profesional.

Gemeni

Miscarile astrelor iti vor influenta foarte mult atat viata profesionala, cat si viata privata. Vei avea foarte multe zile cu stari de nervozitate si va fi necesar sa incerci sa gasesti o modalitate de a trata altfel lucrurile. In ceea ce priveste familia, vei avea parte de cateva momente destul de tensionante la inceputul lunii. O persoana mai in varsta din familie iti va reprosa anumite lucruri.

Citeşte continuarea pe ELE.RO.