Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2020. Prima lună aduce noi cadouri în plan amoros

Horoscop lunar dragoste IANUARIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna ianuarie se anunta intensa din punct de vedere astral.

27 dec. 2019, 16:19
Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2020. Prima lună aduce noi cadouri în plan amoros

Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2020 pentru BERBEC

In prima luna din 2020 se imbunatatesc relatiile si comunicarea cu oamenii din jurul tau. Viata amoroasa este infloritoare. Incearca sa fii pozitiv si optimist. Daca esti singur, sansele sa intalnesti pe cineva sunt mari. Fii mai atent la ce se petrece in jurul tau. Incearca sa nu fii condus de ego si evita conflictele.

Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2020 pentru TAUR

Incepe prima luna a anului si te prinde intr-o stare de vulnerabiltitate. Aceasta dispozitie instabila te face sa nu vezi corect intreaga imagine si poti deveni irascibil. Nu iti strica relatia cu cei din jurul tau pe baza unor prezumtii neclare. Nu lua decizii definitive pana spre mijlocul, cand vei avea mai multa stabilitate si mai multa claritate. Daca esti singur, comunica mai mult. Fii mai indraznet si cu siguranta vei putea aborda mai usor persoanele de care esti interesat.

Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2020 pentru GEMENI

Dragostea pluteste in aer. Simti nevoia sa comunici mai mult, sa iti arati sentimentele mai des. Daca lucrurile nu merg bine intre tine si partener nu incerca sa faci schimbari indraznete in viata amoroasa. Ai putea speria si mai mult pertenerul cu doleantele tale. Incearca sa aplanezi conflictele si sa transformi relatia intr-un mediu sigur. Daca esti singur, ai sansa sa cunosti oameni noi si chiar sa-ti intalnesti jumtatea. Nu te lasa purtat de val. Alege cu atentie. Ai putea scapa printre degete o persoana cu adevarat potrivita pentru tine doar pentru ca te-ai lasat pacalit de aparente.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.