Horoscop lunar IANUARIE 2021. Start de an in FORTA! Lant de evenimente MONUMENTALE! Impact PUTERNIC asupra tuturor ZODIILOR!

La multi ani! Iata proaspatul horoscop lunar ianuarie 2021, noua luna astrologica si un Nou An – si ce debut de forta are 2021!

30 dec. 2020, 10:51
Horoscop lunar IANUARIE 2021. Start de an in FORTA! Lant de evenimente MONUMENTALE! Impact PUTERNIC asupra tuturor ZODIILOR!

Horoscop lunar IANUARIE 2021. Rar se intampla ca un an sa inceapa cu asemenea conjuncturi astrologice puternice si de impact asupra noastra. Anul incepe cu un „bum” major in Cosmos! Marte schimba zodia dupa 6 luni in Berbec. Mercur intra in miscare retrograda. Uranus iese din miscare retrograda. Despre toate aceastea poti afla mai multe amanunte aici.

Iata mesajul lunii IANUARIE 2021 pentru fiecare zodie :
Horoscop lunar ianuarie 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Iata o luna plina de resurse pentru tine. Orice incepi sau faci in prima parte a lunii se afla sub auspicii stelare favorabile, atat in aspecte mici cat si in cele de miza mare. In relatii, ai de facut cateva concesii, insa totul curge de la sine. In a doua parte a lunii, lucrurile pot deveni cam haotice. Evita sa iti asumi riscuri importante si fii mai rezervat, unii oameni pot avea interese ascunse. Din fericire, ai talentul sa te descurci cu gratie prin haos. Oricum, iti este de folos sa ai claritate mentala si informatii ca sa ai o imagine de ansamblu a situatiilor in care te afli.

Luna ianuarie iti aduce si conditiile ideale pentru a-ti implini un vis. Nu uita sa iti dedici timp familiei care are nevoie de prezenta si ajutorul tau. Astrele te ajuta sa iti organizezi bine viata si sa fii mai sociabil si placut.

Horoscop lunar ianuarie 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tine de tot ce este usor si nu forta nimic, chiar daca tu crezi ca este important. Prima parte a lunii este buna pentru a-ti porni proiectele, insa apoi sta si vezi cum se dezvolta. Uranus poate aduce multe schimbari de situatii, atat in circumstante cat si in atitudinea ta. Ceea ce crezi ca este promitator acum, poate sa fie expirat in cateva luni. Chiar si in relatii inca este loc de inovatii.

Insa una peste alta, luna ianuarie va fi una pozitiva pentru tine, in special in cariera. Ramanand prudent si responsabil cu banii, vei mentine controlul. Nu te neglija si fa-ti timp sa iti implinesti nevoile. Bucura-te de un aer care te face popular si sociabil. In viata personala, pana la mijlocul lunii lucrurile pot fi confuze. Fii calm si fa miscarile corecte si orice situatie se va remedia. Daca esti singur, profita de independenta ta si canalizeaza-ti energia spre lucruri si activitati care sunt pline de satisfactie si folositoare in acelasi timp.

Zile libere în plus în 2021. Ce trebuie să faci pentru o nouă minivacanţă anul viitor

Horoscop lunar ianuarie 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Totul se dezvolta in directia buna. Asta se intampla intrucat tu continui sa actionezi moderat, prudent si in acelasi timp puternic si cu scop bine definit. De fapt, nu prea poti face nimic gresit acum decat daca esti impins cu tot dinadinsul pe o directie eronata pe care alegi sa pasesti. Deci, tine de calitatile tale pozitive de Capricorn si evita extremele. Ramai realist in loc de perfectionist, flexibil in loc de incapatanat. Nu te forta excesiv pentru ca si asa esti implicat mai mult decat suficient.

Inceputul lunii ar putea sa aduca un ritm mai dificil de activitati, insa dupa mijlocul lunii totul se imbunatateste considerabil. Apara-ti ideile si nu lasa pe nimeni sa te descurajeze. Asuma-ti riscuri si seteaza-ti tinte mai inalte, pentru ca stele sunt de partea ta dupa 15 ianuarie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2021. Ce surprize ne asteapta?
Iata horoscop lunar dragoste IANUARIE 2021. Anul incepe cu un „bum” major in Cosmos! Marte schimba zodia dupa 6 luni in Berbec. Mercur intra in miscare retrograda. Uranus iese din miscare retrograda. Despre toate aceastea poti afla mai multe amanunte aici.

Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2021 pentru BERBEC
In viata amoroa se anunta o perioada in care relatia de cuplu va deveni mai profunda. Dezvaluie-ti latura pozitiva, sensibila, mai ales daca esti la inceput. Comunicarea cu partenerul te va ajuta sa stabiliti noi obiective. Nu este exclus sa va mutati la casa noua. Daca esti singur, comunica mai mult cu ceilalti. Profita de aceasta perioada favorabila pentru a te apropia de oamenii care te intereseaza.

Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2021 pentru TAUR
Ianuarie poate fi o luna ambigua pentru tine. Pe de o parte vei simti nevoia sa tii totul sub control, pe de alta partea ceasta dorinta te va stresa. Poti pune lucrurile in ordine in viata ta daca vei alege ceea ce este corect pentru tine. Nevoile si dorintele tale pot intra in conflict daca nu pui totul cap la cap. Se anunta si cateva provocari emotioanle si trebuie sa iti gasesti curajul sa le infrunti. Nimeni si nimic nu merita sa iti risti pacea si securitatea personala de care ai atat de multa nevoie. Daca esti singur, este un moment bun sa-ti largesti cercul social. Regandeste-ti standardele si vei vedea ca marea dragoste nu este prea departe.

Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2021 pentru GEMENI
Luna ianuarie aduce un sarm aparte care va atrage multa lume in jurul tau. Acest lucru iti va face foarte bine daca esti singur, dar poate starni gelozii daca esti implicat intr-o relatie. Obligatiile sociale vor fi destul de multe, insa tu trebuie sa iti urmezi nevoile. In acelasi timp, trebuie sa-ti urmaresti obiectivele si vei simti nevoia sa faci ceva nou in relatie. Nu iti neglija partenerul. Totul va fi bine daca vei avea grija si de nevoile lui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...