Horoscop lunar Minerva. Previziunile pentru fiecare zodie în parte

Horoscop lunar Minerva mai 2018. Astrologul Minerva a făcut previziunile pentru ultima lună de primăvară. Apar oportunități unice de schimbare în bine pentru jumătate dintre zodii.

27 apr. 2018, 16:14
Horoscop lunar Minerva. Previziunile pentru fiecare zodie în parte

BERBEC: Din punct de vedere financiar, luna mai va fi cu siguranță un succes pentru tine. Întrebarea este dacă vei putea accesa și folosi singur toate fondurile oferite, deoarece, chiar și în cele mai favorabile circumstanțe, factorul personal rămâne dominant, iar aici rezultatul va depinde de alegera ta.

TAUR: În această lună, emoțiile vor exercita o anumită presiune asupra ta și tu eşti cel care va decide cum vei fi afectat de aceasta, cum o vei percepe și ce viitor vei vedea pentru tine și pentru oamenii din jurul tău.

GEMENI: De obicei, Gemenii nu suferă de conservatorism excesiv. Acum schimbările care se petrec în jurul lor pot fi cu adevărat semnificative, iar unele dintre ele chiar te pot surprinde, nu neapărat neplăcut.

RAC: Racul este un semn extrem de instabil. Asta face posibil să ai șapte vineri într-o săptămână. Asta nu înseamnă că nu te poți concentra sau nu poți face lucrurile cum vrei.

LEU: În luna mai, într-adevăr va trebui să iei o serie de decizii ferme. Nu va fi la fel de dificil așa cum pare din afară.

Citeşte mai multe despre fiecare zodie în parte pe teotrandafir.com