Horoscop luni, 1 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii, de Ziua Naţională a României

Horoscop: Ziua ce luni, 1 decembrie, este speciala pentru toti nativii horoscopului, avand in vedere ca exista o serie de evenimente ce se vor petrece care vor avea influente felurite asupra fiecarui nativ.

01 dec. 2014, 04:57
Horoscop luni, 1 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii, de Ziua Naţională a României

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 1 decembrie

Atata timp cat atmosfera este pozitiva, Berbecii sunt gata sa intre in hora si sa joace pana la capat. Daca, insa, simt ca exista diferente de opinii si tensiuni, nativii acestei zodii se retrag fara sa stea pe ganduri. Desi e bine sa evite conflictele, o persoana apropiata care ii cere ajutorul intr-o situatie tensionata ar putea sa se supere rau de tot pe nativul din Berbec care a lasat-o de izbeliste.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 1 decembrie

O abordarea noua arata bine pe hartie, insa Taurii nu stiu cum sa puna in aplicare aceasta noua abordare care tine, mai cu seama, de viata lor personala. Stiu prea bine ca au nevoie de o schimbare, inclusiv in propria casa, dar nu stiu de unde sa o inceapa. Intregul inceput de saptamana, Taurii o sa se framante sa gaseasca si o cale de aplicare pentru sperantele si dorintele lor.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 1 decembrie

Un inceput de saptamana care ar putea fi linistit pentru Gemeni, bineinteles, daca nu-si genereaza de unii singuri probleme si framantari, cum de altfel au procedat in ultimul timp. Desi ziua de luni se anunta a fi una plina, Gemenii vor refuza sa o incheie seara, antrenandu-se, cel mai probabil, in activitati sociale care se vor desfasura pana a doua zi dimineata.

RAC – horoscopul zilei de luni, 1 decembrie

Racii sunt atat de captivati de propriile fantezii incat pierd contactul cu realitatea tocmai atunci cand persoana iubita le cere sa fie pragmatici si eficienti. Ar putea avea parte de tensiuni luni, dar vor reusi sa dreaga busuiocul pana la lasarea serii.

LEU – horoscopul zilei de luni, 1 decembrie

Leii isi propun sa navigheze azi pe ape linistite, insa planurile lor vor fi repede date peste cap fie de un coleg total ineficient care creeaza probleme la munca, fie chiar de o persoana rau intentionata in ceea ce-i priveste. Trebuie sa actioneze cu mare bagare de seama, cu diplomatie, pentru a nu-si periclita pozitia profesionala pentru care au muncit cu greu.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 1 decembrie

Desi, in mod normal, organizarea pana in cel mai mic detaliu este o pasiune pentru Fecioare, de data asta n-au nici cel mai mici chef sa puna osul la treaba, cu atat mai mult cu cat sunt rugati sa ajute intr-o chestiune problematica ce nu-i priveste. Vor incerca sa refuze, dar se vor trezi tot cu sarcina in poala. Spre norocul lor, sunt capabili sa gaseasca solutii rapide astfel incat sa se poata bucura de zilele ce vin.

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 1 decembrie

Balantele dau dovada de maxima creativitate zilele acestea. Vin cu solutii inedite la probleme vechi, aparent fara rezolvare, crescandu-si astfel aprecierea in mediul profesional. Sunt laudati si in familie pentru realizarile lor sau, cel putin, pentru comportamentul lor exemplar din ultima perioada. Atentie totusi la excese! Toate complimentele primite ar putea fi insotite de pahare de bere, vin sau alte bauturi alcoolice, motiv pentru care exista risc crescut de mahmureala.

Citeşte mai mult pe lyla.ro