HOROSCOP MAI 2019 Mariana Cojocaru. Aspecte KARMICE grele pentru multe zodii. Risc de accidente şi pierderi băneşti

Horoscop Mariana Cojocaru pentru LUNA MAI! Este vremea schimbării, aspecte karmice grele - previziuni complete pentru fiecare zodie.

01 mai 2019, 09:12
HOROSCOP MAI 2019 Mariana Cojocaru. Aspecte KARMICE grele pentru multe zodii. Risc de accidente şi pierderi băneşti

Berbec – O perioadă relativ bună pentru starea de spirit, dar cu niscaiva probleme ce țin de Karmă, sănătate, loc de muncă. Cineva pare că vă sapă pe la spate(bârfe invidii, etc). Riscați să rămâneți fără loc de muncă. E bine să știți exact cum este cu Karma Personală, deoarece dacă stați acasă această previziune legată de carieră nu are cum să vă vizeze. Cei cu posibilități e bine să înțeleagă cum îi poate lovi valul.

Taur – Aspecte demne de luat în calcul. Unii nativi pot înșela sau pot fi înșelați în amor. Va trebui să înțelegeți cu ce lecții de viață personale ați venit pe Pământ și de ce plătiți anumite lucruri în viață. Lecțiile kironiene sunt pe astrograma individuale și nu pot fi înțelese din analizele ultra-generale de pe internet. Posibile câștiguri(bani), dar cu o mână luați banii și cu cealaltă îi dați. Risc de accidente.

Gemeni – Mai agitați decât de obicei și mult mai porniți să vă răzvrătiți și să vă certați. Risc de ruptură, separări, divorț. Acum este oarecum liniștea dinaintea furtunii. Urmează și anumite probleme ce țin de carieră, pe care trebuie să le înțelegeți pentru a le depăși. Nu am cum să le explic aici, pentru că este o analiză ultra-generală ce ține doar de zodie. Sănătatea este afectată de bătăile de cap zilnice.

Rac – Perioada grea prin care treceți trebuie înțeleasă mult mai profund. Sunt afectate mai toate segmentele existențiale(dragoste, sănătate, loc de muncă). Doar cei descurcăreți au șansa să înțeleagă dintr-o analiză adevărată karmică personală de ce se întâmplă aceste lucruri și cum îi pot debloca. E nevoie și de protecție pentru cei care sunt afectați sau atacați energetic(talismane confecționate de mine).

Leu – Cineva vă poate trage preșul de sub picioare. Cineva secret pe care ar trebui să-l depistați, că vă poate afecta veniturile și goli buzunarele(bani). Deci, e important să înțelegeți cât de amplu este domeniul de care mă ocup, că e musai să-l descoperim (harta natală+tarot astrologic). Atenție la sănătate și la căile de vindecare.Boli ce țin de afecțiunile karmice personale și de relațiile din jurul vostru.

Fecioara – Se văd tensiuni pe carieră, care predispun la neatenție și conflicte (carieră). Risc mare de adulter la voi și/sau la jumătățile voastre. Pot duce la divorț, separare, împărțirea bunurilor. E important să vă alegeți un partener de suflet adevărat, care se vede doar pe astrograma natală-compatibilitatea este o chestiune individual.Alegerea vă privește, dacă ați făcut-o singuri și nu m-ați întrebat la timp

Balanța – Fiți cu mare băgare de seamă să nu vă lase partenerii de viață și cei personali cu buzunarele goale! Dragostea trece prin stomac și trebuie să înțelegeți de ce unii reușesc financiar(consiliere astrologică) și alții ajung să părăsească domiciliul fără să obțină nimic din căsătoriile ratate. O perioadă în care moștenirile și actele joacă un rol foarte important(partaj, copii, etc). Bulversați emoțional…Citeşte mai multe pe kfetele.ro