Horoscop mai 2022: Mariana Cojocaru anunţă zodia afectată puternic de Luna Neagră

În Scorpion este karma negativă sau coada Dragonului, Vărsătorii sunt într-o zonă de exuberanță, citiţi previziunile lunare pentru fiecare zodie.

04 mai 2022, 12:32
Horoscop mai 2022: Mariana Cojocaru anunţă zodia afectată puternic de Luna Neagră

Horoscop mai 2022 Mariana Cojocaru. Luna mai 2022 vine cu tot felul de încercări pentru zodii. Principalul eveniment astrologic al acestei luni este Eclipsa de Lună din 16 mai. Cum vor fi afectate zodiile? Taurii, de exemplu, vor avea probleme pe plan sentimental și nu ar fi exclus să răbufnească la un moment dat. De asemenea, devin mult mai atenți pe relațiile pe care vor să și le facă. ”Sunt într-o perioadă în care ar putea să răbufnească în plan sentimental. Trebuie să fie atenți la relații sau în ce relații intră. Impactul este karmic”, adaugă Mariana Cojocaru. Planul financiar trebuie coroborat cu cariera, cu businessul. Berbecii pot funcționa la extreme. Mulți nu mai știu pe unde să scoată cămașa.

Horoscop rune. Zodia care îşi îndeplineşte toate visele. Runa TEIWAZ aduce veşti bune
Gemenii trebuie să fie atenți, pentru că pe 10 mai Mercur va intra în mișcare retrogradă. Pot fi răscoliți de tot felul de tensiuni.

Racii sunt vizați în mod direct de aspectele care țin de Lilith. Ea, în general, nu se joacă. Este pur și simplu necruțătoare. Leii sunt de departe vizați de cele două eclipse, dar în plan secundar.

Horoscop mai 2022 Mariana Cojocaru. Fecioarele sunt vizate de Mercur, care va fi retrograd. Prin urmare, pot traversa o perioadă în care anumite lucruri să se materializeze, chiar într-un mod neașteptat. Balanțele nu sunt vizate de niște aspecte care să le pună pe gânduri. Sunt în zona neutră.

Scorpionii ar putea erupe. Sunt tot soiul de provocări karmice destul de riscante. Să nu uităm că în Scorpion este karma negativă sau coada Dragonului. Săgetătorii sunt într-o perioadă de răscruce. Unii pot să fie cu gândul la anumite chestiuni din trecut. Sunt multe lucruri nerezolvate.
Capricornii se gândesc dacă au ales bine în dragoste sau nu. Unii pot avea parte de trădări în viața amoroasă sau la locul de muncă. Trădările pot apărea și în familie.

Vărsătorii sunt într-o zonă de exuberanță sau într-o zonă explozivă. Se pot materializa lucruri din trecut care nu s-au realizat așa cum și-au dorit ei. Pot veni beneficii la unii, dar și cu încercări sau stat pe gânduri mai ales pe zona de carieră.

Horoscop mai 2022 Cristina Demetrescu: Beneficii pe Casa Banilor, ce zodii sunt favorizate în această lună

Horoscop mai 2022 Mariana Cojocaru. Peștii au aspecte pozitive, mai ales când vorbim despre Jupiter, prezent în acest semn zodiacal. Ei trebuie să fie atenți la chestiunile cu justiția. Alții pot avea probleme ce țin de sentimente.