Horoscop mai. Cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti trebuie să acorde atenţie sănătăţii sale şi să nu ignore nici măcar cele mai banale simptome ale bolilor de sezon.

02 mai 2016, 05:31
Horoscop mai. Cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodia ta

TAUR

Starea de sănătate nu îţi creează probleme luna aceasta, cel puţin în prima jumătate a ei. Vei fi plină de energie, însă este foarte important să ţi-o canalizezi cum şi către ce trebuie. Păstrează-ţi resurse pentru situaţiile imprevizibile ce pot apărea.

GEMENI

Luna aceasta vei resimţi o oboseală pe care nu ai mai întâlnit-o până acum. E posibil ca munca să te fi extenuat, aşa că ai nevoie de o pauză şi de timp doar pentru tine. Păstrează-te pentru a nu întâmpina mai multe greutăţi pe viitor.

RAC

Luna mai vine cu risc crescut de accidentări pentru tine, aşa că trebuie să fii mult mai prudentă chiar şi atunci când treci strada. Oboseala acumulată îşi va spune cuvântul iar lipsa de concentrare te poate împinge către neplăceri banale.

LEU

Vei fi foarte energică luna aceasta şi eşti mai optimistă decât oricând. Dacă suferi de unele afecţiuni, este recomandat să fii prudentă şi să nu tratezi superficial simptomele. Fă-ţi timp de medic chiar dacă ai multe pe cap.

FECIOARĂ

Dacă până acum nu te-ai bucurat de o energie prea bună, din această lună începi să îţi recapeţi puterile. Nu te implica în prea multe activităţi deodată, altfel rişti să pui prea multă presiune pe tine. Fii mai atentă cu corpul tău!

Citeşte mai multe pe eva.ro