HOROSCOP MAI. Zodiile care vor suferi în această lună, dar îşi vor reveni

Pentru nativii din zodia Gemeni se anunţă o perioadă cu multiple suişuri şi coborâşuri, foarte intensă şi complicată. Mai degrabă, luna aceasta promite un mod nou de a privi resursele şi felul în care le utilizați. În această lună există unicitate în relațiile de prietenie ale nativilor din zodia Leu. Conectați-vă cu prietenii vechi și fiți deschiși la cultivarea de prietenii noi. Luna aceasta Peştii vor găsi puterea de a depăşi orice gând negativ şi obstacol care poate apărea pentru a zdruncina liniştea. Cea mai potrivită atitudine este cea plină de speranță şi curaj.

28 apr. 2020, 09:16
HOROSCOP MAI. Zodiile care vor suferi în această lună, dar îşi vor reveni

Berbec

Responsabilitățile și implicarea familiei vă pot îndepărta de dorințele și planurile personale. Nu luptați cu provocările și nu încercați să scăpați de îndatoriri! De fapt, te afli într-un moment în care poți elibera o anumită amintire sau limitare din copilărie. Starea de echilibru şi răbdare cu problemele familiei poate aduce o eliberare şi o nouă perspectivă asupra vieţii. Păstrați obiectivele personale ca visuri. Va veni momentul în care te vei putea ocupa de visurile tale, așa cum ai făcut întotdeauna.

Taur

Pozițiile planetare aduc acum promisiuni pentru perioada următoare. „Conștientizarea” este cuvântul-cheie pentru această lună. Oamenii și circumstanțele care intră în viața ta acum te deschid către experiențe noi în relație. Asta înseamnă că relațiile voastre capătă un sens nou. Puteți decide să vă înscrieți la un curs care va aduce modificări în procesul de învățare. Veţi profita de timpul liber pentru a vă reinventa.

Gemeni

Se anunţă o perioadă cu multiple suişuri şi coborâşuri, foarte intensă şi complicată. Mai degrabă, luna aceasta promite un mod nou de a privi resursele şi felul în care le utilizăm. Încercați ceva diferit luna aceasta cu banii. Închide ochii și încearcă să îţi asculţi inima şi să iei deciziile potrivite, exact aşa cum simţi. Intuiţia te va conduce în cele din urmă către zile mai bune.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro