HOROSCOP MARIANA COJOCARU 1-8 DECEMBRIE 2018: Luna cadourilor nu aduce bucurii pentru toată lumea. PREVIZIUNI COMPLETE

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 - 8 decembrie 2018. Urmează o săptămână plină de schimbări pe toate planurile.

30 nov. 2018, 11:43

Berbec – Pe data de 6 decembrie Mercur îşi va relua mersul direct. O veste bună pentru noi toţi este faptul că Mercur nu ne va mai şicana. A fost responsabil cu disputele, cu limitarea câştigurilor financiare, cu deplasările cu probleme. Relaţia cu străinătatea va avea un alt sens: mulţi se vor reîntoarce acasă să petreacă Sărbătorile. Copiii vor primi daruri de la Moşi: Moş Nicolae şi de la Moş Crăciun.

Taur – Mercur îşi va relua mersul direct în sectorul astral al cadourilor. Oricine poate dărui un cadouaş de suflet, chiar dacă nu are bănuţi. Un desen, o felicitare făcută cu mănuţele voastre, un căţeluş de pe stradă sau un pisic, un papagal mic.Puteţi face ornamente-aplicaţii pentru brăduţ, pentru design interior. De la parteneri puteţi primi tricourile preferate, parfum şi eşarfe. Şi bijuterii elegante.

Gemeni – Patronul vostru astral odată revenit la sentimente mai bune vă alină sufleţelele, acum în prag de sărbători. Pregătiţi-vă de Moşu!!! Cu o ceşcuţă de ciocolată caldă cu lapte şi prăjituri. Că Moşu mănâncă dulciuri şi nu vă lasă cadoul sub brăduţ decât dacă-l primiţi cum îşi doreşte El. Mercur vă vrea deschişi şi buni comunicatori. Chiar dacă adormiţi şi vă apare în vis, El nu vă ocoleşte!Să-l primim.

Rac – Să aveţi grijă de sănătate şi să nu intraţi în conflict cu mai nimeni de sărbători. Mercur îşi va relua mersul direct în sectorul astral al sănătăţii şi vă va atenua durerea. Asta, dacă nu aveţi greşeli şi păcate karmice. Lucraţi bine în echipă, de aceea vă recomand să vă felicitaţi colegii de Sărbători. Cadourile trebuie să fie mari şi opulente, dacă vă permiteţi! Blănuri, geci, mantouri, parfumuri fine.

Leu – Turismul preferat al romănilor este la Mall. Acolo găsiţi de toate! Şi ciocolate şi tricouri şi coroniţe de brad… Şi ornamente cu aplicaţii de Crăciun(cadouri ieftine de suflet pentru apropiaţi). Puteţi face dulciuri cu mânuţele alea două, pe care să le împachetaţi frumos cu fundiţă şi să le dăruiţi celor pe care-I iubiţi şi-I respectaţi. Nu uitaţi că daţi colindătorilor mere, nuci, gutui, covrigi, plăcintuţe… 

Fecioara – Fecioara Maria v-a adus pe lume Prunc Sfânt! De aceea cu toţi vom auzi şi vom cânta colinde. Miracolul Sărbătorilor ne va cuprinde pe toţi, de vreme ce Patroana voastră astrală mercuriană şi-a schimbat direcţia de mers. Produse de igienă personală, cărţi de colorat, cutiuţe muzicale, globuri cu Moşu şi cu zăpadă, jucării de pluş. Scrieţi pe globuri cu sclipici: pentru tati sau mami, pentru frăţiori.

Citeste continuarea pe KFETELE.RO