HOROSCOP MARIANA COJOCARU 1-8 IUNIE 2019: Mare atenţie la boli cu încărcătură karmică, blesteme şi prieteni falşi

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 1 - 8 iunie 2019. Urmează o perioadă de purificare, citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

31 mai 2019, 07:35
HOROSCOP MARIANA COJOCARU 1-8 IUNIE 2019: Mare atenţie la boli cu încărcătură karmică, blesteme şi prieteni falşi

Berbec
Două mișcări astrale importante în săptămâna ce vine: Venus va intra în Gemeni, Mercur va intra în Rac. Fac aspect de cvintil. Pe scurt: sunteți în căutare de răspunsuri la problemele existențiale care vă macină și nu vă ajută să evoluați. Pot fi legate de viața personală(dragoste), carieră, sănătate, etc. Fiind un horoscop general, nu am cum să văd unde este dilema fiecăruia. Ca să dau sfaturi și soluții…meile trebuie să ştie asta

Taur
E liniștea dinaintea furtunii pe destinul dvs. , deoarece unul din patronii astrali se apropie vertiginos de Axa de Destin. Cei care nu m-au înțeles de ani de zile cum este cu Destinul lor personal și nu m-au consultat la momentul lor zero, mai au timp să o facă. Vor trebui să înțeleagă cum pot ieși din acest labirint existențial la lumină:loc de muncă/afaceri, cum și-au ales jumătățile, când fac copii.

Gemeni
Rocada mică dintre Mercur și Venus se mută în alte două constelații(Gemeni și Rac). Rezonarea cvintilului amintit cu Marte și Karma se pot constitui în probleme ce trebuiesc urgent rezolvate. Astrograma voastră personală(nu aceasta generală) îmi dă cheile și mă ajută să văd soluțiile. Probleme puteți avea cu justiția, cu amorul, cu sănătatea (afecțiuni cu încărcătură karmică).

Rac
Citiți ce am scris la primele trei zodii, ca să înțelegeți pericolul care se apropie și vă paște…Mulți nu înțeleg că cel mai important este să știu cum arată harta voastră natală, ca să pot raporta aceste aspecte de acum și să pot descifra cu ce misiune personală ați venit în această viață(vă ajută în carieră), de ce sunteți singuri sau aveți probleme în amor. Cutremurele existențiale se vor acum stopate.

Leu
Karma perioadei vă poate afecta viața de zi cu zi și fără să vă dați seama și apoi să vă plângeți la mine când problemele se agravează sau sunt foarte grave. Mă refer la viața personală, la credite pe care pe viitor nu le veți putea întoarce, la chestiuni legate de locul de muncă sau alegerea lui, la copiii din dotare, la chestiuni legate de moșteniri, separări, divorț, la afecțiuni karmice ce țin de sănătate, altele…

Fecioara
Vedeți ce am scris de tranzitul lui Mercur în acest horoscop și în analizele din săptămânile anterioare. Pentru un tablou general, nu unul personal… Mercur a intrat într-o zonă foarte delicată și vă poate pune părul pe moațe. Asta dacă avenimentele nu vor fi Șoc, să vă facă părul măciucă. Pentru doamne, evident și pentru domnii care au păr. La ceilalți vor provoca trepidații. Căutăm soluții?!?

Citeşte mai multe pe kfetele.ro