HOROSCOP MARIANA COJOCARU 12-18 ianuarie 2020. Cresc tensiunile pentru 3 zodii, destine tulburate şi veşti cumplite

Mariana Cojocaru a făcut horoscopul pentru săptămâna 12-18 ianuarie. Ce se întâmplă cu fiecare zodie săptămâna viitoare vedeţi un pic mai jos. 

10 ian. 2020, 15:09
HOROSCOP MARIANA COJOCARU 12-18 ianuarie 2020. Cresc tensiunile pentru 3 zodii, destine tulburate şi veşti cumplite

Astrologul anunţă o săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând, scrie kfetele.ro.

Horoscop Mariana Cojocaru 12-18 ianuarie 2020. Cunoscuta astroloagă anunță o săptămână delicată, după ce a avut loc eclipsa din 10 – 11 ianuarie. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte și ce sfaturi oferă Mariana Cojocaru:

Berbec– Săptămâna viitoare este una foarte delicată, pe multe sectoare existențiale: sănătate, familie(sentimental,carieră). Cum îndrumarea o pot face raportând astrograma generală la cea personală(sau de cuplu), nu am cum să dau sfaturi ultra-generale. Cumpene, datorate cuadraturii Soarelui natal cu Eclipsa care a fost pe 10-11 ian și a cărui efect e mult mai dur după manifestarea ei.

Citeşte şi Horoscop de weekend 11-12 Ianuarie 2020: Scorpionii castiga o suma importanta de bani

Taur: Alinierea de patru planete în Capricorn, la care adaug și Eclipsa care abia a fost pe Axa Karmică vizează afacerile mici sau mari, cariera, sectorul relațional(sentimente, sănătate). Care sunt planetele implicate? Soare, Pluton, Mercur, Saturn(aliniere) și conjuncția lui Jupiter cu Karma Negativă din Capricorn, care vă pot da toate aranjamentele peste cap. Calea o văd pe harta voastră natală

Gemeni: Cum Mercur este în Capricorn în rezonanță cu Karma Negativă, Jupiter, Pluton, Saturn și Soarele(vedeți ce am scris și la Berbec și Taur), e clar că perioada este mai mult decât agitată și la voi. Aveți clar înscris blocaje cel puțin în două sectoare existențiale(zodie dublă). Compatibilitățile sunt foarte importante atât în dragoste, cât și în afaceri. În așa fel încât să nu dați greș. Inclusiv legat de copii…

Rac: O perioadă grea pentru voi, căci efectele Eclipsei de Lună cu 4 planete aliniate și Jupiter în conjuncție cu Karma din Rac și Capricorn(Zodia Opusă) vă poate băga într-o perioadă tulbure, în care nu puteți repera corect Sensul Vieții. Misiunea Karmică de pe astrograma perioadei nu este una și aceeași cu cea de la naștere. Acolo văd eu cum să vă îndrum corect pentru rezolvarea dilemelor.

Leu: Marcaje astrale speciale se văd în perioada următoare, care vă pot debusola. Visează relația cu prietenii, anturajul, planul sentimental și relația cu colegii. Unii au de susținut examene, alții nu știu nici măcar dacă au ales drumul corect(studii, școală, sănătate: afecțiuni care vă pot da bătăi de cap, că nu gășiți explicații). La celelate zodii am explicat care sunt planetele implicate(cititi), inclusiv Soarele.

Fecioara: O nebuloasă greu de pătruns, care vă poate tulbura destinul și evoluția pe termen scurt și mediu. E liniștea dinaintea furtunii. Pentru a o evita, e nevoie să caut soluții pe astrograma voastră personală sau a cuiva din familie(sentimental:compatibilități/incompatibilități). Cariera și locul de muncă sunt alte două domenii de viață. Unii pot avea probleme cu justiția sau amorul.

Balanța: Ați văzut cum o Balanță celebră din Romania a donat pentru Incendiile din Australia? Este vorba de Simona Halep și a și declarat că face acest gest pentru că iubește Australia. Cât a putut ea, nu așa de mult cum pot vedetele de la Hollywood. Aspectele astrale ale perioadei sunt amenințătoare pentru toți, deci trebuie să învățăm să protejăm natura și viețuitoarele ei. Decizii greu de luat…

Scorpion: Marte a ieșit deja din Constelația voastră și este în Săgetător. Cum sunteți între ciocan și nicovală(Eclipsă la final de an 2019 și o alta la debut de an 2020), tensiunile cresc și nu scad. De ce? Pluton este în alinierea de planete din Capricorn și menționam de el de la începutul acestei analize(puteți citi în ce anturaj conflictual este, chiar în rezonanță cu Karma Negativă și acestă Eclipsă).

Săgetător: Dacă ați parcurs deja acest horoscp, ați văzut că Jupiter este într-o poziție ingrată, chiar de la debut de an. În săptămâna care urmează este perfect conjunct cu Karma Negativă din Capricorn și cu Eclipsa din 10-11 ianuarie a căror efecte se simt mai puternic acum. Mulți aveți dileme cu ce va urma pe termen mediu și lung(carieră, etc), dar deschiderile le văd pe astrograma voastră karmică.

Capricorn: Ați văzut cum spuneam din lunile octombri/ noiembrie că Eclipsa de final, dar și cea de început de an vor face ravagii? Uitați cum se confirmă previziunile: Incendiul Devastator în Australia, Conflictul SUA-Iran, Incendiiile de la noi, Avioanele care au căzut din Fosta URSS(inclusiv cel Ukrainian din Iran). Cum a pierit în Incendiul din Australia inclusiv o familie numeroasă de români, etc.

Vărsător: Spiritele Superioare tratează frumos natura și viețuitoarele ei. Acum cu aspectele perioadei și Eclipsa își construiesc trepte spre cer. Aspectele astrale grele de pe astrograma perioadei de le menționam la celelalte zodii au menirea asă vă pună pe gânduri, dacă ați evoluat corect în funcție de astrograma de la naștere.

Pești. Lilith nu a părăsit încă zodia voastră și face aspect de cuadratură cu Marte din Săgetător: ceruturi, conflicte pe care nu puteți să le gestionați singuri, fără să vă îndrum. Vă pot afecta sănătatea și puteți rămâne fără protecție. Unii pot avea probleme sentimentale; sunt în căutarea unui partener bun de viață și nu știu ce sortiți au înscriși pe karma lor.