Horoscop Mariana Cojocaru 15 – 21 decembrie 2019: „Se tulbură apele, karma loveşte multe zodii”

Horoscop Mariana Cojocaru 15 - 21 decembrie 2019. Pe data de 26 decembrie are loc o eclipsă care schimbă viața tuturor. Acest eveniment vine cu sine cu probleme de sănătate, carieră, loc de muncă și familie, iar sursa problemelor pare să vină din trecut. Mariana Cojocaru a dezvăluit cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie în parte și ce trebuie să facă fiecare nativ pentru a gestiona aceste zile care se anunță destul de dificile.

13 dec. 2019, 06:03

Berbec – Lilith și Neptun sunt într-un sector astral foarte delicat în săptămâna care urmează. Cum urmează pe 26 Decembrie o Eclipsă importantă, ce face aspect de cuadratură cu Soarele natal, mulți pot avea probleme (sănătate, carieră, loc de muncă, familie) care le vor da mari dureri de cap, pentru că nu vor ști cum să le descifreze. Cauza problemelor este profundă și are rădăcini karmice, ce țin de trecut.

Taur – Aliniere de planete la Venus, unul din patronii voști astrali. Alinierea implică trei planete: Venus, Saturn și Pluton, toate trei în Capricorn. Cum Eclipsa Inelară de Soare va fi vizibilă în Sudul Asiei, Oceanul Indian, Indonezia și Nordul Australiei și Axa Karmică este tot în Capricorn lângă Venus, vor fi afectate toate zodiile(Balanța, Scorpion, Rac, Capricorn, Pești, Săgetător, Berbec, Gemeni,Leu).

Gemeni – Cum spuneam la Taur că toate zodiile sunt afectate de Eclipsa Inelară de Soare din 26 decembrie, e bine să știți că soluțiile la problemele ce țin de dragoste, sănătate, carieră, familie, copii le pot pot da numai studiind astrograma personală.  Se tubură apele și va urma o perioadă și mai grea, deși mulți nu vă așteptați sau nu credeți în așa ceva. Eclipsa Inelară de Soare e acum o chestiune de atenționare …

Rac – Dacă ați citit deja la celelalte zodii, realizați că alinierea de planete a lui Saturn cu Venus și Pluton, prezența lui Jupiter în Capricorn și a Axei Karmice vă pot da toată viața peste cap. Planetele sunt în zodia opusă și vizează relația matrimonială, sentimentele, sănătatea, familia, cariera sau un alt sector existențial important. Analiza karmică personală mă ajută să vă arăt drumul corect, neblocat.

Leu – Soarele se pregătește deja să intre în Capricorn și să rezoneze cu Stellium-ul din această constelație. Va rezona mai întâi cu Jupiter, apoi cu Axa de Destin și cu alinierea de planete (Venus, Saturn, Pluton). O săptămâna grea se anunță pentru voi și aspectele astrale enumerate pot viza sănătatea, cariera, viața sentimentală sau de familie(dragoste). Cum harta natală e importantă,nu am cum să dau sfaturi generale.

Fecioara – Cum Mercur este în zodia opusă Gemenilor (Săgetător) și face aspect de cuadratură cu Soarele natal, e bine să realizați că și celelalte aspecte se vor presante și apăsătoare pe destinul vostru. Mă refer la Eclipsa Inelară de Soare din 26 Decembrie, la alinierea de planete formată din Venus, Saturn, Pluton. Fiecare aspect vă ridică tot felul de întrebări legate de compatibilități(dragoste, familie,etc).

Balanța – Dacă ați citit analiza făcută aici, știți deja că urmează o săptămână dificilă, cu aspecte ce nu acționează superficial și la voia întâmplării. Eclipsa Inelară de Soare face aspect de cuadratură cu Soarele vostru natal, iar Venus(patroana voastră astrală) în rezonanță cu Saturn și Pluton vă poate dezechilibra. Cheile de echilibrare le văd doar pe astrograma voastră personală.

Scorpion – Eclipsa Inelară de Soare din 26 Decembrie este extrem de importantă pentru voi, căci este pe Axa Karmică, iar în apropiere este Pluton, unul din patronii voștri astrali importanți. Cum Pluton se află într-o aliniere de planete cu Venus și Saturn vizează dragostea, comunicarea cu cei din jur, răceala saturniană, sănătatea: afecțiuni karmice cu cauze și rădăcini profunde(analiza personală îmi dă soluții)

Citeşte mai multe pe kfetele.ro