Horoscopul săptămânii realizat de Mariana Cojocaru: Conflictele sunt pe cale să EXPLODEZE

Veştile nu par să fie deloc îmbucurătoare, chiar dacă am scăpat de Mercur retrograd. Pericolele şi problemele par să fie iminente şi în perioada ce va urma, însă vă vom dezvălui avertizările importante care ne vor ajuta să trecem peste obstacolele ce par sa fie karmice. Citiţi întregul horoscop realizat de astrologul Mariana Cojocaru pentru perioada 16-22 februarie.

16 feb. 2015, 12:43
Horoscopul săptămânii realizat de Mariana Cojocaru: Conflictele sunt pe cale să EXPLODEZE

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC

Berbecul va fi vârf de lance în această săptămână marcată de schimbări majore. Vor fi mulţi Berbeci care vor trebui să îşi ia destinul în propriile mâini, să îşi asume schimbările şocante sau nu, riscante sau nu, însă sunt schimbări care nu pot fi evitate în această săptămână. Berbecii vor avea nevoie de tenacitate, de încurjări, de un suport moral, au nevoie de iubire mai mult ca oricând. Este o perioadă în care, dacă sunt mai timizi, trebuie să îşi declare sentimentele. De asemenea, trebuie să fie mai bine ţintiţi spre obiectivele urmărite, atât în interior, cât şi în exterior, în plan social. Vor exista Berbeci care vor dori să îşi schimbe locul de muncă sau alţi nativi care vor dori să se mute cu persoana iubită sau să îşi găsească o mare iubire. Aceşti nativi vor pune punctul pe i, vor tranşa problemele şi tot ceea ce îi nemulţumeşte va rămâne de domeniul trecutului.

Citeşte şi Horoscopul dragostei pentru săptămâna 16-22 februarie

Din punctul de vedere al sănătăţii, Berbecii au un risc crescut de intervenţii medicale, dar şi de accidente din neatenţie.

HOROSCOP MARIANA COJOCARUL TAUR

Taurii beneficiază de prezenţa planetei Marte pe casa a 12-lea a horoscopului general. Această poziţionare creează tot felul de conflicte la locul de muncă şi li se recomandă să atenueze problemele şi, în niciun caz, să contribuie la amplificarea lor. Riscul de a fi concediat, de a rămâne fără loc de muncă este foarte ridicat acum. Trebuie să fiţi cu toate actele şi toate sarcinile în regulă.

În plus, taurii care ştiu că au probleme de sănătate este bine să facă investigaţii în aşa fel încât să tempereze aspectul marţian. Totuşi, ştirile bune vin din cercul de prieteni. Astfel, este bine că atunci când vreţi să faceţi o schimbare majoră să sunaţi un prieten sau să apelaţi la o persoană care v-a ajutat şi în trecut.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU GEMENI

Gemenii îşi vor consolida, în perioada următoare, poziţia la locul de muncă. În plus, aspectul astral este extrem de bun pentru cei care muncesc şi aşteaptă ca munca să le fie recunoscută. Soarele susţine profesioniştii şi specialiştii zodiei, oamenii care au ceva de spus şi au şi argumente. În schimb, nu îi susţine pe cei care sunt rebeli fără cauză, ei vor fi la fel de războinici şi vor flutura iataganul.

Citeşte şi Dietele zodiilor. Ce dietă îţi recomandă astrele

Dacă privim partea plină a paharului este o săptămână foarte favorabilă deplasărilor sau dacă aveţi de susţinut examene sau interviuri.

Întregul horoscop realizat de Mariana Cojocaru îl puteţi urmări în video de mai jos.