Horoscop Mariana Cojocaru 17-23 februarie: Luna neagră aduce schimbări, tensiuni, tulburări amoroase, dar Casa Banilor arată bine

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 februarie. Unii se sacrifică în iubire, alţii caută pasiunea sexuală în altă parte. Previziuni complete pentru fiecare zodie.

15 feb. 2019, 09:03
Horoscop Mariana Cojocaru 17-23 februarie: Luna neagră aduce schimbări, tensiuni, tulburări amoroase, dar Casa Banilor arată bine

Berbec – Mă gândeam să fac un horoscop pasional, dar va trebui să și avertizez asupra primejdiilor care ne pasc. Venus, planeta iubirii este complet aliniată cu Saturn(planeta patimilor) și cu Pluton (unul din patronii Scorpionului). Unii pătimesc, alții își doresc iubire. Toate trei planetele în rezonanță cu Karma Negativă din Capricorn. Nu vă combinați în amor/căsătorie cu șefii, pe carieră.

Taur – Unii pot avea necazuri în iubire, alții cu copii din dotare. Asta se vede pe astrograma generală a perioadei, nu pe cea personală. Karma Negativă și alinierea de planete Venus-Saturn-Pluton este în Capricorn, sectorul vostru sentimental. Cui îi mai arde de pasiune și iubire, când e țara plină de necazuri?! Iubirea trebuie întreținută, că trece prin stomac. Aflați-vă menirea karmică pe carieră, e obligatoriu.

Gemeni – Să vedeți ce vă pregătesc astrele peste mai puțin de un an și jumătate. Va fi jale amară când Axa Timpului va tranzita constelația voastră. Vor fi afectați și Săgetătorii-zodia opusă. De aceea e bine să vă consultați din timp astrograma personală-karmică, că doar paza bună trece primejdia grea. Venus dezlănțuie pasiuni diverse: creativitatea, activitățile sportive, călătorii(cu amante/amanți).

Rac – Dacă faceți copii e bine să știți că acum poate aveți cu ce să-I țineți. Dar la bătrânețe? Tocmai m-a sunat o doamnă Scorpion să îmi spună că soțul s-a sinucis acum trei luni și ea nu are niciun venit. De ce nu a pus din timp osul la treabă? S-a uitat la telenovele?! Cum Karma este în Rac, nu trebuie să vă culcați pe o ureche și să vă bazați pe alții. Să nu fiți ca nevasta lui Adrian Copilul Minune, că e înșelată.

Leu – Cum spuneam de la început și la Rac, nevasta e neFastă, cu perioada nefastă. Și invers, că nici soțiorii nu prea își văd de casă. Astrologia e o chestiune vastă. Se văd multe pe astrogramele individuale, dar pe cele previzionale ultra-generale se văd trădări, înșelătorii, adulter. Pasiuni dezlănțuite, cu Lilith și Soarele în Vărsător. Cariera este susținută de persoane inflente. De acolo vin și câștigurile de bani…

Fecioara – Sănătatea este prioritatea voastră și, cum este perioadă de detoxifiere, trebuie să vă abțineți de la plăceri carnale. Partenerii trebuie culcați într-o altă cameră, ca să nu vă deranjeze somnul. Să fiți odihnite/odihniți când mergeți la muncă. Și partenerii la fel. Pentru eficiență profesională. Ca să nu vă mai plângeți pe urmă de hipohondrie și de astenia de primăvară. Luna Neagră vă afectează.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro