Horoscop Mariana Cojocaru 17-23 mai. Săptămână de foc pentru anumite zodii, grijă mare la karmă

Horoscop. Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru kfetele aduce în prim-plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor, în săptămâna 17-23 mai.

15 mai 2020, 06:52
Horoscop Mariana Cojocaru 17-23 mai. Săptămână de foc pentru anumite zodii, grijă mare la karmă

Horoscop Mariana Cojocaru. Berbec

Horoscop Mariana Cojocaru. Întotdeauna mi-am dorit să vă dau doar vești bune, că aceasta este structura mea. Din păcate, lucrurile nu stau tocmai așa… Dacă este să analizăm aspectele săptămânii, vă spun că Venus, planeta iubirii, este Retrogradă în Gemeni, iar trei dintre planetele „grele” sunt Retrograde pe granița Capricorn-Vărsător: Jupiter Retrograd, Saturn Retrograd, Pluton Retrograd. Vizează cariera.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Taur 

Horoscop Mariana Cojocaru. La aspectele menționate la Berbec, mai adaug conjuncția pozitivă a lui Neptun cu Luna și Norocul Divin din Pești. Cum Peștii reprezintă o zodie dublă, e clar că există și varianta mai puțin dorită de mine. Pentru a înțelege acestă conjuncție ascultați melodiile lui Randi “FatăVerde-Remake” și “Visător”. Randi este născut pe cuspida Taur-Gemeni, iar ultima piesă este neptuniană, semnul credinței. 

Horoscop mai 2020 Mihai Voropchievici. Ce zodii au o lună de bucurie, cine are ghinioane. Previziunile runelor 

Horoscop Mariana Cojocaru 17-23 mai. Gemeni

În constelația voastră Venus este Retrograd- semn că toate zodiile pot fi vizate în iubire, fiind vorba despre un aspect karmic ce marchează relațiile matrimoniale, familia, copiii. Soarele deja își face bagajele în Taur și se pregătește să revină în domiciliul astral. Îi va deschide ușa Mercur, patronul vostru zodiacal. Aspectele nu visează doar iubirea, ci și cariera, studiile, misiunea karmică terestră personală, sănătatea sau viața. 

Horoscop Mariana Cojocaru. Rac

Horoscop. Scriam la Berbec de cele trei planete grele Retrograde de la granița Capricorn-Vărsător (Jupiter Retrograd, Pluton Retrograd, Saturn Retrograd). Cum și Venus este Retrograd în Gemeni și vizează dragostea, iar Lilith este în Berbec cu Kiron, multe lucruri se pot analiza dintr-o perspectivă profundă, evident karmică. Cum fiecare are karma lui cu care vine pe Pământ, secretele acolo sunt, fie că vorbim despre sănătate sau carieră.

Horoscop săptămânal. Leu

Steliumm-ul de la granița Vărsător-Capricorn vă vizează în mod direct asocierile, parteneriatele și colaborările, relația de suflet sau matrimonială va fi influențată de Venus Retrograd în Gemeni. Blocajele nu mai sunt un secret, câtă vreme școlile și-au dat agendele peste cap.

Horoscop Mariana Cojocaru. Fecioară 

Horoscop săptămânal. Vă aduceți aminte de un actor foarte faimos născut în acestă zodie? Este vorba de Richard Gere. Cum Luna este în rezonanță cu Norocul Divin și Neptun, dorința lui și a voastră de evoluție spirituală pozitivă este una evidentă. El a și declarat cum este atras de mesajul karmei și al planetelor. Natura duală însă este evidentă în cazul lui, căci la extrema cealaltă se văd multitudinea de relații în amor.

Horoscop săptămânal 17-23 mai. Balanță

Horoscop Mariana Cojocaru. Venus este Retrograd în Gemeni, aspect rar care se produce o dată pe an. El marchează problemele în iubire, chiar dacă mi-ar plăcea să spun că nu este așa. Puțini se nasc pe un astfel de aspect. Vizează și Gemenii prin rezonanța cu Mercur (cariera, sănătatea, călătoriile), Fecioarele, Taurii sau mai toate zodiile, că așa este corect. Planetele de la granița Vărsător-Capricorn potențează aspectele delicate.

Horoscop Mariana Cojocaru. Scorpion

Horoscop. Dacă tot dădeam exemple și la celelalte zodii, ca să înțelegeți în profunzime aspectele deloc ușoare ale perioadei, confirmate cu ce se întâmplă acum în lume, dar și de previziunile făcute de multă vreme deja. Cum Venus este Retrograd, succes puteți avea în carieră și nu în dragoste.

Horoscop Mariana Cojocaru. Săgetător

Vizate sunt sănătatea, potrivit aspectelor perioadei, cu Venus și Mercur în Gemeni, relația matrimonială sau de familie, business-ul. Blocaje și cumpene din care greu veți înțelege cum să ieșiți la liman. în analizele trecute era menționat faptul că Axa Karmică va intra în Săgetător și Gemeni, iar extremele nu vor lipsi din viața voastră. Unele vă pot da toate planurile peste cap.

Citeşt mai multe pe kfetele.ro