Horoscop Mariana Cojocaru 17 - 23 noiembrie 2019. Toate zodiile sunt vizate, astrogama karmică arată necazuri şi datorii

Publicat: Vineri, 15 Noiembrie 2019 16:08 // Actualizat: Vineri, 15 Noiembrie 2019 16:08 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop Mariana Cojocaru 17 - 23 noiembrie 2019. Soarele din Scorpion pune presiuni uriașe pe 3 zodii. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânii. Iată ce se va întâmpla de luni.

Berbec - Dacă tot v-am spus de atâtea ori de Spirite Superioare și spirite inferioare, m-am gândit că este bine să vă fac un horoscop cu spirite inferioare pe care vă recomand să-l citiți tot. Cum este perioada de așa natură(Halloween până la Sf. Andrei-cu demoni, usturoi deasupra ușii, etc) e bine să știți de cine și cum să vă feriți. Oricum fiecare are nivelul lui spiritual înscris pe astrograma lui personală.

Taur - O perioadă în care mulți vă întrebați de ce vi se întâmplă anumite lucruri în viață. E o chestiune de alegeri, cu lupta între bine și rău. Compatibilitatea în care credeți mulți nu e o chestiune generală, ci una extreme de personalizată pe care o văd doar pe structura voastră karmică. Puteți alege fără să știți un spirit inferior și fără să vă dați seama și apoi să plângeți în pumni. Multe relații scârțâie-Mercur Rx.

Gemeni - Știți care este numărul Fiarei? “666”. De ce spun acest lucru? Că mulți îl adoră și-l au și la numarul de înmatriculare al mașinii. În general acești oameni nu muncesc și stau/trăiesc pe spatele altora. Cum Mercur este retrograd acum în Scorpion vă poate fi afectată sănătatea, relațiile, cariera, iar soluțiile de ieșire nu sunt înscrise decât pe harta voastră natală. De acolo văd căile de ieșire la liman.

Rac - Cică e zodie de familiști. Fals, că trebuie să știe fiecare ce are înscris pe astrograma lui personală. Doar acolo pot să văd ce și câți sortiți aveți înscriși. Nu vă dau exemple din lumea mondenă sau politică, deoarece le știți și dvs. Cum fiecare are un destin unic, personal pe analiza lui karmică, mulți se gândesc la faptul că acum le este bine și nu realizează că Mercur cu Soarele îi atenționează.

Leu - Cred că ați citit acest horoscop și pe cele dinainte, ca să înțelegeți că destinul dvs. este cel mai important și nu ține doar de previzional. De aceea am creat și brățări talisman de protecție, ca să țină la distanță spiritele inferioare. Mercur Rx cu Soarele din Scorpion pune presiune asupra casei, familiei. E liniștea dinaintea furtunii, că urmează o perioadă de cutremure existențiale dure. Schimbări bruște.

Fecioara - Sunt Fecioare care aparțin Fecioarei Maria (8 Septembrie-Nașterea Maicii Domnului)-Spirite Superioare și Fecioare care nu fac cinste acestui semn zodiacal-spirite inferioare. De aceea e important să vă studiez destinul, ca să vă pot îndruma spre calea corectă, de lumină. Altfel riscați să coborâți 9 trepte în Infern și nu cele 9 trepte către Cer(Rai). Mercur Retrograd vă dă unele avertismente reale.

Balanța - V-ați întrebat vreodată cu ce misiune karmică ați venit pe Pământ și cum trebuie să evoluați corect în această viață? Aceste lucruri le văd doar în astrograma voastră karmică, că multe sunt criptate, secrete, nu le pot descifra decât eu. Să nu fiți spirit inferior ca cei care schimbă femeile ca pe șosete și, clar, nu au suflet…doar pasează. Sunt și femei care fac acest lucru, să nu credeți că nu sunt.

Scorpion - Sunt puține Spirite Superioare în această zodie, că mulți și-au făcut de cap și or să-și facă de cap și pe viitor. Cum Soarele este în rezonanță cu Mercur Retrograd, Universul le arată cartonașe galbene și chiar cartonașe roșii. E drept că mulți nu veți înțelege la ce mă refer, că lucrurile importante le văd pe analiza karmică. Cele mai multe căi de deblocare le studiez pe viețile voastre anterioare.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H