Horoscop Mariana Cojocaru 18 - 25 august. Săptămâna va debuta cu o ocultaţie Lună Albă-Lună-Neagră în Peşti

Publicat: Sâmbătă, 17 August 2019 14:19 // Actualizat: Sâmbătă, 17 August 2019 14:19 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 august. O săptămână plină de schimbări radicale - previziuni complete.

Berbec 

Patronul vostru astral Marte intră în Fecioară și va face opoziție cu Luna Albă, Luna Neagră și Neptun Retrograd din Pești. Un aspect foarte periculos pentru sănătate, loc de muncă și nu numai… Însă, cauzele și rezolvările le văd doar pe astrograma personală, nu pe aceasta generală de o analizez eu acum. Cum Kiron din Costelația Voastră este Retrograd puteți fi puși în pericole existențiale grave. 

Taur

Cum Luna Albă (a doua patroană astrală) este ocultată de Luna Neagră în perioada care urmează, e bine să descifrăm cât de complicat e mecanismul secret al karmei voastre personale, ca să nu plângeți în pumni pe viitor. Și Luna Albă și Luna Neagră vor face opoziție cu temutul și maleficul Marte ce intră într-o zodie de Pământ(Fecioară). Marte va face opoziție și cu Neptun Retrograd din Pești.

Gemeni 

Aspectele astrale menționate la zodiile anterioare vă pot afecta viața sentimentală, casa și familia, cariera și starea de spirit. De ce? Din cauza cuadraturilor pe care Soarele voastru natal le va face cu Marte din Fecioară, cu Neptun Retrograd, Lilith și Luna Albă. Evident, soluțiile le văd doar în harta voastră astrală și personală și nu pot să mă hazardez cu soluții ultra-generale…

Rac

Un mecanism astral foarte complicat, chiar dacă va exista un sextil între planetele din Capricorn și Pești. Ca un fin bijutier va trebui să analizez aceste aspecte menționate și raportate la astrogramele voastre individuale, pentru a vă arăta calea ieșirii din labirintul întunecos. Ține și de incompatibilități și compatibilități. Ceea ce credeți că e fericire acum, se va dovedi nefericire pe viitor.

Leu

Marte va părăsi Zodia Voastră și va intra în Fecioară. E generator de conflicte, iar opoziția pe care o va face cu Luna Albă, Luna Neagră și Neptun Retrograd din Pești aprinde butonul roșu existențial, deci PERICOL! Cum dragostea trece prin stomac, e bine să fiți pregătiți din timp cu ce apare pe harta voastră natală la câștigurile de viitor și la banii de la bătrânețe (carieră/sănătate). 

Fecioara 

Nu e de joacă cu aspectele ce se creionează acum, mai ales că Soarele va intra imediat după Marte în Constelația Voastră (citiți ce am scris și la celelalte zodii și ce am scris înainte de Eclipsă și perioada Post-Eclipsă). De ce? Săptămâna va debuta cu o ocultație Lună Albă-Lună-Neagră în Pești, zodia opusă vouă. Cum eu asimilez Luna Neagră cu Eclipsa de Lună, efectele își pot arăta colții duri.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 18 august horoscop Mariana Cojocaru horoscop saptamana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H