HOROSCOP MARIANA COJOCARU 19-25 AUGUST: Soarele va părăsi Constelaţia Leului şi va intra în Fecioară. Previziuni complete

Publicat: Vineri, 17 August 2018 12:12 // Actualizat: Vineri, 17 August 2018 12:12 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. In saptamana 19 - 25 august, Soarele va intra in zodia Fecioarei, iar viata multor nativi se va schimba pentru totdeauna

Berbec - În săptămâna care vine Soarele va părăsi Constelaţia Leului şi va intra în Fecioară. O lună zodiacală în care veţi munci mult şi veţi fi puşi pe fapte mari. Se resimt încă efectelor ultimelor trei eclipse, iar acest fapt nu trebuie să vă împiedice să vă atingeţi obiectivele. Ambiţioşi cum sunteţi, e bine să nu vă lăsaţi influenţaţi de cine nu trebuie, ci să preluaţi controlul tot pentru a atrage toate avantajele. OK?

Taur - Intrarea Soarelui într-o Zodie de Pământ ca a voastră se vrea un aspect pozitiv pentru cei raţionali, cu picioarele bine ancorate în realitate. Până şi dragostea e una raţională, nu doar relaţională. Soarele din Fecioară dă intuiţie unora, iar altora le poate bloca, întuneca mintea. Decizii importante în plan afectiv si sentimental. Creativitatea e la loc de cinste. Preocupări legate de copii(şcoală).

Gemeni - Mercur, Zeul cu Aripi la Picioare, şi-a reluat mersul direct în Constelaţia Leului. Tot ce ţine de cunoaştere, de studii, de şcoală, de comunicare vor face parte din existenţa voastră pe termen mediu şi scurt. Unii vor ieşi cu prietenii şi prietenele la o salată de vorbe. Alţii vor cutreiera tărgurile toamnei(Zilele Recoltei) şi Mustăriile cu pastramă. Pregătiri asidue de şcoală pentru bobocii din clasa întâi.

Rac - Soarele care va intra în Fecioară va face aspect de sextil cu Soarele Natal, semn că unii vor comunica bine, iar alţii mai puţin bine. Emoţiile începutului de an şcolar îşi vor pune amprenta şi asupra copiilor şi asupra părinţilor născuţi în această zodie de apă. Căştigurile financiare nu sunt obligatorii, dar cheltuielile da, sunt… Pentru rechizite, uniforme, hăinuţe, treninguri. Risc de agomerări/accidente.
 
Leu - Soarele va părăsi Zodia Voastră pe parcursul zilei de 23 august. De aceea unii copii care se nasc în această zi vor fi Lei, iar alţii Fecioară. Depinde doar de ora la care se nasc. Decizii importante legate de bani. Pentru unii se anunţă câştiguri, de vreme ce Soarele intră în sector astro-financiar. Pentru alţii se anunţă cheltuieli pentru familie, pentru cămară, pentru reducerile de la final de sezon estival sau nu.
 
Fecioara - Pe data de 23 august, zi cu Semnificaţie Leoliană puternică - Soare în Leu - se va pruduce o mişcare importantă de la jumătatea zilei încolo. Soarele va intra în Fecioară. De aceea artiştii născuţi în această zi de vară sunt Lei nu Fecioare(Andra, Ovi, Fuego-Paul Surugiu), iar persoanele pragmatice şi raţionale aparţin Zodiei Fecioara. În alţi ani chiar şi data de 24 august aparţine Leului... 
 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 19 august horoscop Mariana Cojocaru horoscop saptamana
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7564
RON
26 Mar
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H