HOROSCOPUL săptămânii, realizat de Mariana Cojocaru: Noroc de bani pentru multe zodii

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV că începutul lunii februarie aduce un câştig de bani pentru mai multe zodii, în special pentru oamenii răbdători şi altruişti.

02 feb. 2015, 10:22
HOROSCOPUL săptămânii, realizat de Mariana Cojocaru: Noroc de bani pentru multe zodii

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC

Berbecii au parte de două aspecte importante din punct de vedere astral. Cei care au un temperament de luptător, de oameni care iubesc schimbarea, trebuie să se motiveze deoarece aceasta este perioada lor. Ideile, invenţiile, inovaţiilor, precum şi berbecii care lucrează în cercetare sau în zona militară au nevoie de vigilenţă şi de o strategie genială. Berbecii care ştiu ce vor de la viaţă sau cei neînfricaţi vor avea parte de sprijinul planetei Marte, din data de 19 februarie.

Citeşte şi HOROSCOP: FIXAŢIILE şi OBSESIILE fiecăruia, în funcţie de ZODIE

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR

Taurii au ceva probleme la câştig, până în data de 11 februarie, dar apoi Mercur retrograd le dinaminează activităţile, îi ajută să parafeze contracte, să negocieze în mod favorabil pentru ei şi le umplu buzunarul. Totuşi, aceşti naivi trebuie să fie isteţi şi să nu îşi supere superiorii.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU GEMENI

Nativii din Gemeni vor avea parte de isteţime, de ambiţia de a scoate bani din piatra seacă. Până pe 11 februarie accesul la bani va fi limitat, dar imediat după data de 12, lucrurile se schimbă radical. Aspectul astral le ridică barierele şi le dă Gemenilor posibilitatea de a negocia şi de a primi veşti.

Citeşte şi HOROSCOP: Află cum să te vindeci cu ajutorul leacurilor din bătrâni în funcţie de zodie

HOROSCOP MARIANA COJOCARU RAC

Racii au de un suport interesant pe casa carierei. Racii descurcăreţi care acţionează pe cont propriu, cei care au profesii liberale şi pot în această perioadă să obţină beneficii datorită idelor care îi frământă şi care pot fi geniale, reformatoare pentru cei din jur. Săptămâna debutează sub auspicii foarte bune, iar banii vin ca o recompensă.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU LEU

Leii sunt foarte puternic şi bine aspectaţi datorită prezenţei planetei Jupiter, însă trebuie să aibă grijă la ce şi cum investesc. Totuşi, au acces la câştig prin parteneriate, aceste asocieri putând să le aducă beneficii frumuşele.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU FECIOARA

Fecioarele îşi consolidează poziţia profesională. Însă, zodia se împarte în două: primul lor pot avea parte de noroc, de câştiguri pe măsură, ca urmare a alianţelor, în timp ce al doilea, dominat de luna neagră, pot să piardă chiar şi ce nu au avut.

Citeşte şi HOROSCOP FEBRUARIE 2015: Se anunţă o lună pasională pentru toate zodiile

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BALANTA

Balanţele sunt foarte bine susţinute pe cea de-a cincea casă, acolo unde sun creatorii zodiei şi pe casa a şasea, unde se află locul de muncă şi sănătatea. Toţi cei din învăţământ, artiştii, designerii, toţi cei care sunt foarte creativi şi ştiu să transforme un hobby într-o sursă de venit vor fi susţinuţi de aspecul astral. La fel de bine susţinute sunt şi persoanele care activează în zona medicală, medici, asistente, cei care lucrează în zona de spa, domeniile militare, înclusiv personalul auxiliar.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU SCORPION

Scorpionii au o lună foarte interesantă şi pot fi în căutarea unui ac în carul cu fân, însă caută acul de aur. Nativii din această zodie care nu au greşit vor fi susţinuţi pentru a deveni specialişti în domeniul lor, în timp ce planeta Saturn îi sancţionează pe cei superficiali şi care au călcat pe cadavre. Este bine ca aceşti nativi să aibă rezerve, să aibă bani puşi deoparte şi să aibă întotdeauna un plan B.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU SAGETATOR

Pentru Săgetători câştigurile vor fi mărunte, însă le vor umple paharul. Planeta Saturn îi susţine dacă au un plan bine elaborat, în care satisfacţia să fie gustată cu o linguriţă mică. Dacă se mulţumesc ca în fiecare zi Să câştige puţin, să găsească soluţii vor fi marii câştigători ai lunii. Dacă nu vor înţelege că nu trebuie să se grăbească vor avea de pierdut.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU CAPRICORN

Capricornii au Mercur retrograd şi Soarele în sectorul astrofinanciar. Aceştia sunt printre cei care pot atrage profit, doar că Mercur este retrograd şi le înfrânează posibilitatea de a câştiga. Aceşti nativi trebuie să îşi revizuie agenda, situaţia de plăţi şi să actualizeze tot ce înseamnă echilibrul financiar. Dacă au în calcul o renegociere salarială ar fi bine să o amâne, deoarece astrele nu le sunt favorabile.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU VARSATOR

Vărsătorii au parte de Soare şi de Mercur retrograd în constelaţia lor, ceea ce înseamnă că vor avea parte de oportunităţi, însă acestea sunt limitate. După data de 12 februarie va începe o perioadă de semi-acalmie, lucruri care trebuie făcute ca la carte, cu un plan plin de detalii.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU PESTI

Peştii vor avea parte de beneficii dacă aceşti nativi au fost generoşi, cu suflet mare. În plus, aceşti nativi vor beneficia de trei conjuncţii extraordinare şi ar putea avea parte de acces la câştig necondiţionat.