HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2-8 FEBRUARIE 2020. Axa Karmică s-a întors împotriva zodiilor. Aveţi nevoie de protecţie!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 - 8 februarie 2020. Trei zodii suferă cumplit din cauza familiei, ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte.

30 ian. 2020, 09:52
HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2-8 FEBRUARIE 2020. Axa Karmică s-a întors împotriva zodiilor. Aveţi nevoie de protecţie!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 – 8 februarie 2020 Berbec

Un Stellium de zile mari din Capricorn va face aspect de cuadratură cu Soarele vostru natal, indiferent cărui decan al zodiei ați aparține. Stellium-ul e format din Jupiter, Pluton, Saturn și Karma Negativă. Afectează casa, familia(dragoste), ambele în relație directă cu cariera. Cum mulți sunteți în ceață, e nevoie să văd harta pentru a vă orienta corect pe drumul de destin. Cumpene…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 – 8 februarie 2020 Taur

Sănătatea este vizată în mod direct și raporturile la locul de muncă(carieră). Unii pot avea probleme sentimentale sau cu copiii(Stellium-ul pe care-l menționam la Berbec). Afecțiunile pe sănătate sunt de natură karmică, profundă. Și dacă nu le dați importanță acum, ele vă pot crea mari probleme pe viitor. Mulți tineri spun la ora aceasta că sunt rezistenți, că nimic nu-i afectează! Dar problemele se adună.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 – 8 februarie 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 – 8 februarie 2020 Gemeni. Tensiuni cu rudele
Încep prin a vă spune că în această săptămână Mercur, patronul vostru astral, va părăsi Zodia Vărsătorului și va intra în Pești. Va face aspect de cuadratură cu Soarele vostru natal și va genera probleme în cuplurile compatibile și incompatibile(dragoste), în familie(tensiuni cu rudele, de la bunuri, moșteniri), defecțiuni, etc. Pe ecuația de destin individuală vă pot spune căile de ieșire.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 – 8 februarie 2020 Rac

Axa Karmică este înconjurată de planete care nu se pot manifesta pozitiv. Jupiter, chiar dacă este considerat benefic este pe Karma Negativă. Saturn și Pluton este în rezonanță cu ea. Rac a fost Cristina Țopescu. Un Rac atipic, ce trăia retrasă, cum și-a dorit ea. Nu s-a sinucis, nu avea depresie, că sunt psiholog și Doctor în Medicină Genetică. Pustnicii mor de singurătate? Nicidecum. Au caracter nobil.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 – 8 februarie 2020 Leu

Dacă ați citit și la celelalte zodii, veți înțelege că singurătatea nu ucide, ci mai degrabă lupta cu viața ne poate afecta sănătatea(Mercur intră în Pești). Karma indică dacă poate fi afectată de relațiile din trecut sau relațiile sentimentale actuale în dragoste. Tot acolo văd dacă de vină este cariera și dacă ați înțeles care este misiunea de viață. Suntem efemeri pe Pământ, dar evoluția se cere să fie bună.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 – 8 februarie 2020 Fecioară

Cum Mercur va părăsi Vărsătorul și va intra în Pești(zodia opusă vouă), vă puneți tot felul de întrebări legate de alegerea corectă a carierei, a școlii/lor de urmat sau, dacă ați ales în trecut o școală corectă conform astrogramei. Cum mulți au nevoie de orientare și reorientare, pot să vă îndrum studiindu-vă harta natală, cea mai bună busolă terestră de orientare. Inclusiv în dragoste, sănătate, muncă.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 – 8 februarie 2020 Balanță

Spuneam la Berbec de aspectele săptămânii care vă vizează și pe voi(puteți citi întregul horoscop, informativ). Cum sunteți zodia opusă Berbecului, să știți că Stellium-ul menționat face cuadratură și cu Soarele vostru natal pe Axa Kamică). Cum la multe blocaje cheile le găsesc pe viețile viețile voastre anterioare, e bine să știți cât de importante sunt informațiile karmice. Căutări, tensiuni.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2 – 8 februarie 2020 Scorpion

Aveți nevoie de protecție! Unii pot avea probleme de sănătate, alții în amor, dar cei mai mulți se gândesc la carieră sau la business-urile lor mici sau mari. Nu vă puteți descurca singuri, căci aspectele perioadei sunt mai dure decât în anul anterior. Chiar mi-a confirmat cineva, că nu se aștepta la asta!…

Citeşte mai multe pe kfetele.ro