Horoscop Mariana Cojocaru 2021. Trei zodii, la răscruce de drumuri

Horoscop Mariana Cojocaru pentru anul 2021. Iată cine începe anul cu zâmbetul pe buze și cine are zile grele în următoarea perioadă.

08 ian. 2021, 14:23
Horoscop Mariana Cojocaru 2021. Trei zodii, la răscruce de drumuri

Horoscop Mariana Cojocaru 2021 pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Sper că ați parcurs deja acest Horoscop, ca să înțelegeți cum s-a schimbat cadrul astral în ultimii ani. Axa Karmică va fi în Săgetător și Gemeni până pe 23 Decembrie 2021, așa că dragostea și cariera vor fi marcate de trei piedici majore pentru voi(2Malefic Kisses și conjuncția Uranus Retrograd-Lilith), dar și Eclipsele din Iunie-Iulie, Noiembrie-Decembrie(18-19 Noiembrie; 4 Dec.)

Horoscop Mariana Cojocaru 2021 pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- În 2021 va trebui să fiți cu mare băgare de seamă la sentimente, copii, familie, dar și schimbările șoc de pe carieră, de vreme ce în 2020 s-a descoperit exact pe 6 Ianuarie o nouă planetă care aparține zodiei voastre. Cum sursa este NASA și denumirea corectă de această dată îi aparține. Angry Young Star, cu vibrația Flares of Fury ne arată în ce direcție riscă să o ia cei mai mulți/aspect general.

Horoscop Mariana Cojocaru 2021 pentru zodia VĂRSĂTOR

EXCLUSIV Horoscop 2021 Mariana Cojocaru. 2021 va fi anul debusolării VIDEO
Vărsător- 2021 va fi un an norocos pentru oamenii de geniu și independenți și dificil pentru înregimentați, căci nu își pot lua singuri frâiele destinului în propriile mâini(carieră). Cred deja că ați citit acest Horoscop, de aceea vă voi spune că dragostea este o chestiune care ține de astrograma complexă karmică a fiecăruia, iar Horoscop Mariana Cojocaru 2021distincția pe cadrul astral 2021 nu o pot face, căci Jupiter va fi lângă Saturn.

Horoscop Mariana Cojocaru 2021 pentru zodia PEȘTI
Pești- 2021 va fi anul Nădăjduirii și Deznădăjduirii, căci sunteți zodie dublă. Dușuri scoțiene în dragoste(cu risc de ruptură clara, dacă nu știți gradul de compatibilitate al relației sau viitoarei relații), căci Neptun va fi în cuadratură cu axa Karmică. Mă și întreb, dacă nu cumva noua plateta descoperită de NASA și analizată la celelalte zodii, vă vizează integral(are dimensiunea Planetei Neptun).

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia LEU
Leu- La răscruce de drumuri veți fi cu dragostea și cariera în 2021. Cariera cere noi orientări profesionale, iar aspectele par a fi defavorabuile relației cu străinătatea sau călătoriile( cuadratură Lună Albă-Lilith conjunct cu Uranus la debut de an). Cineva poate avea probleme(voi sau cineva din familie), căci Soarele natal va face opoziție cu Saturn și Jupiter din Vărsător, în cuadratură cu Uranus și Luna Neagră.

Horoscop Mariana Cojocaru 2021 pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- An complex, pentru că Soarele natal va face cuadratură cu Axa Karmică din Gemeni și Săgetător, până pe data de 23 Decembrie 2021. Dragostea este marcată de tensiuni karmice și bagajului cu care veniți din viețile anterioare. Și cariera este marcată de schimbări neașteptate, la care nici cu gândul nu gândiți acum! Poate marca chiar viitorul copiilor și orientarea lor în viață pentru viitor.

Horoscop Mariana Cojocaru 2021 pentru zodia BALANȚĂ

Balanță- 2021 va fi anul blocajelor pentru voi, căci aveți Lilith cu Uranus Retrograd într-un sector astral foarte delicat și important, în relație directă cu dragostea și cariera. Noua planetă descoperită de NASA și denumită foarte corect de data aceasta Angry Young Star, cu marcajul energo-magnetic Flares of Fury, la depărtare de 32 de ani de Pământ, vă cere să vă înțelegeți misiunea karmică unică.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia SCORPION

Scorpion- Anul dezorientării va fi 2021 pentru voi. Țineți minte de aspectul 2Malefic Kisses de la finele lui 2019? Mai adaug noua descoperire NASA din 6 ianuarie 2020 de am analizat-o deja la celelalte zodii și veți înțelege. Eram singura care spuneam la finele lui 2019 ca 2020 va fi foarte dificil și uitați cum a ecranizat Ryan Reynolds(Scorpion) 2Malefic Kisses în scurt metrajul 2020Love Story (insta).

Horoscop intagral, pe kfetele.ro