Horoscop Mariana Cojocaru 21 – 26 decembrie 2020. Sărbători de iarnă cu karma grea, cine plânge de Crăciun

Ultimele săptămâni ale anului 2020 vin cu mari surprize și dezamăgiri pentru trei zodii, care de Crăciun pot pierde totul. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a anunțat cine va plânge de Crăciun, dar și cine va avea mult noroc.

20 dec. 2020, 21:41
Horoscop Mariana Cojocaru 21 – 26 decembrie 2020.  Sărbători de iarnă cu karma grea, cine plânge de Crăciun
Horoscop 2021 Mariana Cojocaru

Horoscop Mariana Cojocaru 21 – 26 decembrie pentru zodia BERBEC

Berbec- Și Kiron și-a reluat mersul direct în contelația voastră, deci împreună cu Marte vă pot pune în fața unor noi lecții de viață, deloc simple. Pentru că ne apropiem cu pași repezi de finalul de an 2020, vă aduceți aminte de aspectele nefaste care au fost mentionate și la zodia voastră.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR
Taur- Acest bilanț astral este ca o confirmare a previziunilor făcute pe parcursul anunui 2020. Spuneam de catastrofele pe care le va produce intrarea lui Lilith în Taur. Ca și la Berbec, Taurii trebuie sa fie cu ochii in 4.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020. Mihai Voropchievici anunţă multe bucurii de Sărbătorile de iarnă

Horoscop Mariana Cojocaru 21 – 26 decembrie pentru zodia GEMENI
Gemeni- Vă spuneam că Axa Karmică din Gemeni și Săgetător va afecta mulți nativi ai acestei zodii. Un an 2020 cu momente critice, în care nu v-a fost ușor, exact cum a fost si la finele anului 2019(dragoste, carieră, sănătate, copii).
Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia RAC
Rac- 2020, ca și anul 2019, a fost greu încercat pentru nativii Rac. Știți că vă previzionam de problemele grave ce vor apărea în viața multora dintre voi. In special, racii trebuie sa fie atenti la capitolul sanatate!

Horoscop Mariana Cojocaru 21 – 26 decembrie pentru zodia LEU
Leu- Un an greu încercat și la nativii acestei zodii. Un astro-bilanț a fost pregatit înainte de a vă face previziunile pentru Noul An 2021. Mare atentie la sanatate dar si la viata de cuplu!

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara- Pe toate și pe toți nativii acestei zodii i-a afectat. Fie în dragoste, fie în carieră, fie pe sănătate sau relația cu copii și familia. Bilantul nu este unul tocmai fericit.

Horoscop Mariana Cojocaru 21 – 26 decembrie pentru zodia BALANȚĂ
Balanța- Spuneam că în 2020 veți fi debusolate, dezorientate și că dezechilibrele vor trebui studiate și individual, din cauza cuadraturilor ce se formau pe zodiile cardinale. Cum a fost și Lilith și Marte Retrograd în Berbec, dragostea v-a fost grav cutremurată, dar și sănătatea. Veti vedea cat de curand ce vă pregătește anul 2021.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION
Scorpion- Vă amintiți că spuneam de aspectul 2Malefic Kisses și de divorțurile pe care le anticipa la Scorpion în 2020?! Deja aspectul este și mai puternic și mai vizibil și…mai multe puteti afla de pe pagina kfetele.ro. Schimbari majore vor avea loc in vietile voastre si in saptamana urmatoare!

Citeşte mai multe pe kfetele.ro


loading...
Partenerii noștri