Horoscop Mariana Cojocaru 22-27 martie 2021. Marte se apropie periculos de Axa Karmică

Marte se apropie de Karma perioadei următoare și vine cu o mulțime de schimbări pentru trei zodii, care rămân singure în ultimele zile ale lunii martie.

22 mart. 2021, 10:06
Horoscop Mariana Cojocaru 22-27 martie 2021. Marte se apropie periculos de Axa Karmică

Horoscop Mariana Cojocaru 22-27 martie 2021 pentru zodia BERBEC

Berbec – Aveți Centură de Destin? De ce? Marte se apropie periculos de mult de Axa Karmică din Gemeni și Săgetărtor. Vă avertizam de la sfârșitul anului trecut și vă spuneam că urmează un moment de impact gen „Mortal Combat”.  Unde mai spun că șoseaua destinului nu va fi astfaltată și va fi plină de gropi. Vor lipsi și capace de canalizare, deci întunericul vă este periculos pe sănătate, job și amor.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-27 martie 2021 pentru zodia TAUR

Taur- Sunteți experți în Mountain Bike? Vă întreb de curiozitate, că l-am observat de ceva timp pe Marte cum se apropie de Axa Karmică și va face dublu-cvintil cu Uranus și apoi cu Lilith. Aviz curtezanelor zodiei, dar și taurilor comunali sau încornorați, că dragostea este la răscruce de drumuri. Sănătatea nu vă susține nici ea, căci bicicleta nu are suspensii. Căutați acul în carul vieților anterioare? Acolo e.

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Gemeni și Gemene, cum îmi spunea cândva o fetiță mică și simpatică. Cum stați cu viața? Ați obosit? Se pregătesc șocuri în lanț, de vreme ce Marte se apropie de Karma perioadei următoare. Arunc prosopul, că nu sunteți toți marțieni ca Leonard Doroftei? Vizată este poziția socială, business-ul(cariera), relația sau relațiile sentimentale(amor nebun de legat). Căile spre lumină le văd pe Karma Dvs.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-27 martie 2021 pentru zodia RAC

Rac- “Unde te duci tu Răcușor?/ Mă duc broscă să mă-nsor./ Ia-mă și pe mine Răcușor/Eu broscuță te-aș lua?Dar mi-e teamă că m-oi încurca(etc)” Vă aduceți aminte versurile? Unii și unele s-ar tot însura și mărita, dar să știți că pericolele sunt la tot pasul. Ăsta le este păsul unora și nu conștientizează că prioritățile săptămânii următoare sunt altele. Va urma o karmă neiertătoare. Nu-i vina mea!

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU
Leu- Vă spuneam în trecut de compatibilitatea bună dintre Rac și Leu și cum și-au împărțit calendarul frățește. De aceea luna iulie și luna august au câte 31 de zile fiecare. Vărsătorii nu s-au plâns niciodată că au primit de la ei doar 28 de zile. Că nu îți faci tronuri pe Pământ, ci în Cer. Cum spiritele inferioare repetă istorii, de aceea am numit unii Lei pisoiași, pisoi, restul de la 1 Leu sau 1 Leu și 25 bani…

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Aspectul demn de remarcat este dat de apropierea lui Marte de Axa Karmică din Gemeni și Săgetător. Marte deja face aspect de cuadratură cu Soarele multora la naștere, deci veți fi băgate(ți) în corzi de destin. Ca la box, că Marte este patronul astral al Boxului. Pe marginea prăpastiei se vor poziționa multe persoane. Atât în dragoste, cât și carieră și sănătate. Sunt și alte sectoare existențiale vizate!…

Horoscop PRIMAVARA 2021: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!
Horoscop Mariana Cojocaru 22-27 martie 2021 pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Soarele intră împreună cu Venus în Berbec, iar acolo îi întâmpină Kiron. Lecții de viață noi, dure pe destin. Vizează relația sentimentală și matrimonială, chiar și pentru necăsătoriți(dragoste). Cum Marte se apropie de Axa Karmică, să vedeți furtuni în paradisul conjugal. Aspectul poate viza copiii și nu numai… Sănătatea lor și a voastră.
Cutremure pe carieră, business. Tensiuni în plan social.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Karma dă “Alarma”. Vă spuneam la finele anului trecut și începutul acestui an de progresiile marțiene. Cum Marte este patronul vostru astral, chiar până să se descopere Pluton cel controversat, care e planetă de mii de ani, analizată de călugării asiro-babilonieni, lucrurile pot scăpa de sub control și lua o întorsătură grea în dragoste, carieră,sănătate.Că nu-i Întorsătura Buzăului.Știți ce karmă aveți?

Citiţi mai multe pe kfetele.ro

Horoscop rune 22-28 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi vedetele săptămânii. Vor avea noroc cu găleata